Tgrt Haber

Ferdi Kadıoğlu için el sıkışıldı! Brighton transferi an meselesi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
23 Ağustos 2024 18:46 - Güncelleme : 24 Ağustos 2024 17:01
Ferdi Kadıoğlu için el sıkışıldı! Brighton transferi an meselesi 

Fenerbahçe'nin genç yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu, Brighton'a transferi an meselesi. İngiliz kulübü ile her konuda anlaşan Fenerbahçe Ferdi'nin gidişine onay verdi. Bu transferle birlikte sarı-lacivertli kulübün eline geçecek para da belli oldu.

Trendyol Süper Lig​'de Fenerbahçe forması ile 203 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu​, takımdan ayrılıyor. Premier Lig​ ekibi Brighton​ ile anlaşma imzalamak için İngiltere'ye gitmesi beklenen Ferdi Kadıoğlu​'na sarı-lacivertli kulüpten onay çıktı.

İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano'nun son paylaşımına göre, Brighton​ Fenerbahçe ile Ferdi Kadıoğlu​'nun transferi konusunda görüşmelerin sonuna geldi. 24 yaşındaki milli oyuncunun İngiliz kulübüne katılmasına ilişkin son detayların tamamlanması bekleniyor. Gelen bilgilere göre, Fenerbahçe yönetimi, Ferdi'nin ayrılığına yeşil ışık yakmış durumda.

Ferdi Kadıoğlu için el sıkışıldı! Brighton transferi an meselesi  - 1. Resim

Ferdi Kadıoğlu​'nun Brighton​ ile iki hafta önce prensipte anlaşmaya vardığı ifade edilirken, oyuncu ile kulüp arasında tam bir mutabakata varıldığı belirtiliyor.

Ferdi Kadıoğlu için el sıkışıldı! Brighton transferi an meselesi  - 2. Resim

FENERBAHÇE NE KADAR KAZANACAK?

Fenerbahçe'nin Ferdi transferi için Brighton​ kulübünden talep ettiği bonservis bedeli 35 milyon Euro. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlandı. Sarı-laciverlilerin kasasına 35 milyon Euro para girecek. 

FERDİ KADIOĞLU​'NUN SEZON KARNESİ 

Ferdi Kadıoğlu​, geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli takımda çıktığı 51 maçta 3 gol atarken 5 asistlik performans göstermişti. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...