Tgrt Haber

Fikret Orman, 'Şenol Güneş içime sindi'

15 Haziran 2015 04:42
Fikret Orman, 'Şenol Güneş içime sindi'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Güneş, Türkiye'nin en önemli futbol adamlarından birisi. Takımı ona emanet ettiğimiz için mutlu ve huzurluyuz

Beşiktaş'ın teknik patronluğuna Şenol Güneş'in getirilmesini SABAH'a değerlendiren Başkan Fikret Orman, "Bu transfer fazlasıyla içime sindi" ifadesini kullandı. Orman, "Şenol Hoca ile babam Beşiktaş'ta yöneticiyken tanışmıştım. Yaklaşık 35 yıllık dostluğumuz var. Kendisi çok önemli bir futbol adamı. Aynı zamanda karakterli ve namuslu. Beşiktaş yönetimi olarak teknik direktör konusunda çok mutlu ve huzurluyuz" diye konuştu.

TAKIM OYUNU ZAMANI
Başkan Fikret Orman, camiaya mesajı vermeyi de ihmal etmedi: "Şimdi bizi başarıya götürecek takım oyununa ihtiyacımız var. Yönetimimiz, futbolcularımız, teknik heyetimiz ve taraftarımızla birlikte tek vücut halinde Şenol Güneş'e destek vermeliyiz. Bu birlikteliği sağlayabilmemiz halinde, yeni teknik ekibimiz ve güçlenen kadromuzla özlenen şampiyonluğa ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...