Tgrt Haber

Fırtına'da çifte kriz! Siopis ayrılık isteğini yönetime iletti; Djaniny idmanlara çıkmıyor!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TRT Spor
26 Temmuz 2023 20:31 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 20:31
Fırtına'da çifte kriz! Siopis ayrılık isteğini yönetime iletti; Djaniny idmanlara çıkmıyor!

Yeni sezon öncesi teknik direktörlük koltuğuna Hırvat teknik adam Nenad Bjelica’yı getiren Trabzonspor’da sular durulmuyor. Bordo-mavililerin teklifini kabul etmeyen Manolis Siopis takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletirken; Djaniny’nin ise günlerdir antrenmanlara çıkmadığı öğrenildi.

Süper Lig’de geçen sezonu 6’ncı sırada tamamlayan Trabzonspor’da takımdan ayrılmak isteyen oyuncular nedeniyle hareketli günler yaşanıyor. Bordo-mavili yönetimin yaptığı sözleşme teklifini kabul etmeyen ve kulüpten ayrılmak istediğini yönetime bildiren Manolis Siopis ile Yunan ekipleri AEK​, PAOK​ ve Panathinaikosilgileniyor.

DJANINY KRİZİ SÜRÜYOR

Bordo-mavili kulüpte kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması tebliğ edilen Djaniny’nin ise bir süredir antrenmanlara çıkmadığı öğrenildi.

Trabzon’da yeni sezon hazırlıklarına bireysel çalışmalarla devam eden Yeşil Burun Adaları doğumlu 32 yaşındaki futbolcu, son antrenmanlara kulüpten izinsiz şekilde katılmadı.

Fırtına, oyuncu hakkında noter tespitinde bulundu.

Kaynak: TRT Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...