Tgrt Haber

Galatasaray-Manchester United maçında "Özgür Filistin" pankartı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
29 Kasım 2023 23:08 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 01:59
Galatasaray-Manchester United maçında "Özgür Filistin" pankartı

Galatasaray bu akşam RAMS Park'ta İngiltere devi Manchester United ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 3-3 sonuçlanırken Galatasaray taraftarının açtığı pankart dikkat çekti. Sarı-kırmızılı tribünlerden "Özgür Filistin" mesajı yükseldi. 

UEFAŞampiyonlar Ligi​ A Grubu 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray​, İngiltere'de 3-2 yendiği Manchester United​'ı Rams Park'ta konuk etti. Cimbom geriye düştüğü karşılaşmada harika bir geri dönüş yapmayı başardı. Mücadele 3-3 sona erdi.

Galatasaray'ın gollerini Hakim Ziyech​ (2) ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Manchester United'ın sayıları McTominay, Bruno Fernandes ve Garnacho'dan geldi.

"Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü"nde gerçekleştirilen heyecanlı karşılaşmada tribünlerde açılan "Özgür Filistin" pankartları dikkat çekti. 

"KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından 'Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü'ne özel paylaşımda bulundu. Erdoğan paylaşımında, "Türkiye, tarih boyunca olduğu gibi bugün de devleti ve milletiyle Filistinli kardeşlerinin yanındadır" dedi. 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
mehmet salih çağrı 29 Kasım 2023 23:36

Ölünceye kadar filistin yanındayız

Sonraki Haber Yükleniyor...