Tgrt Haber

Galatasaray ve Fenerbahçe'den Hasan Arat'a tebrik 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
03 Aralık 2023 23:26 - Güncelleme : 03 Aralık 2023 23:39
Galatasaray ve Fenerbahçe'den Hasan Arat'a tebrik 

Beşiktaş, yeni yönetimini belirlemek için sandık başına gitti. Serdal Adalı ile Hasan Arat'ın arasındakı yarışın galibi Hasan Arat oldu. Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat rakibine 2 bin 714 oy fark attı. Ezeli rakiplerden Arat'a tebrik mesajları ise gecikmedi. 

Beşiktaş​ Olağan Seçimli Genel Kurulu, Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleşti. Hasan Arat​ ve Serdal Adalı​'nın başkanlık için yarıştığı seçimde Beşiktaş Kulübü'nün 35. başkanını belirledi. 

Oy sayımının tamamlanmasının ardından 7271 oyla Hasan Arat, Beşiktaş'ın 35. başkanı olarak seçildi. Serdal Adalı 4557 oyda kalara seçimi kaybetti.

Resmi sonuçların açıklanmasının ardından Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri Hasan Arat için tebrik mesajı yayımladı.

Galatasaray Spor Kulübü, "Beşiktaş Jimnastik Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan seçilen Sayın Hasan Arat’ı kutlar, bu seçimin Türk sporu adına hayırlı olmasını dileriz" dedi. 

Fenerbahçe Spor Kulübü ise "Beşiktaş JK Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Sayın Hasan Arat’ı tebrik ediyor; kendisine ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına görevlerinde başarılar diliyoruz" mesajını yayımladı. 

HASAN ARAT: İŞİMİZ ŞİMDİ BAŞLIYOR

Hasan Arat, seçini kazanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın yolu açık, şansı bol olsun. Beşiktaş, her şeye layıktır. Tüm camiamıza teşekkür ediyorum. Bizim işimiz şimdi başlıyor." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...