Tgrt Haber

Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi öncesi tatsız prova! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
18 Temmuz 2023 22:08 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 22:08
Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi öncesi tatsız prova! 

Galatasaray, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Sturm Graz ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, 2. yarıda kalesinde gördüğü gollere sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı. 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya​'da kamp yapan Galatasaray​, 4. ve son hazırlık maçında Avusturya Ligi ekiplerinden Sturm Graz ile karşılaştı. 

Sarı-kırmızılılar, Sturm Graz karşılaşmasına Muslera​, Angelino​, Nelsson, Abdülkerim, Boey, Midtsjö, Zaniolo, Berkan, Kerem, Mertens, Barış Alper ilk 11'i ile sahaya çıktı.

Merkur Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekip Sturm Graz zaman zaman Galatasaray kalesinde tehlikeler oluştursa da soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle gidildi. 

DÜĞÜN İKİNCİ YARIDA ÇÖZÜLDÜ 

Mücadelenin 2. yarısında ise Sturm Graz, Leon Grbic'in 71 ve 82. dakikada attığı gollerle Galatasaray 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçını 26 Temmuz'da deplasmanda, 2 Ağustos'taki rövanşı ise sahasında oynayacak.

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...