Tgrt Haber

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
18 Temmuz 2023 20:17 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 21:17
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turundan katılacak olan temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi Litvanya'nın Zalgiris Vilnius takımı oldu. 

UEFA Şampiyonlar Ligi​ 1. Ön Eleme Turu rövaşında Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius, deplasmanda karşılaştığı Makedonya takımı Struga'yı 2-1 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Zalgiris Vilnius, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda temsilcimiz Galatasaray​'ın rakibi oldu.

Galatasaray, eşleşmedeki ilk maçı 25 ya da 26 Temmuz'da, 5000 seyirci kapasiteli, suni çime sahip bir stat olan LFF Stadyumu'nda oynayacak. 

GALATASARAY KAÇ ÖN ELEME OYNAYACAK?

Galatasaray bu turda Litvanya ekibini elerse 3. eleme turuna yükselecek. Sarı-Kırmızılılar oturdaki rakibini de geçerse UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için bu kez play-off turu oynayacak.

OKAN BURUK: YARIŞA HAZIR DURUMDAYIZ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk​'tan kamp değerlendirmesi... Avusturya kampının genel anlamda olumlu geçtiğini söyleyen Buruk, "Oyuncularım yarışa hazır durumda olduklarını gösterdiler" dedi. Takıma henüz katılacak ve ayrılacak oyuncuların olduğunu dile getiren Buruk, “Kadro yapımızı yavaş yavaş oluşturacağız” diye konuştu.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...