Tgrt Haber

Galatasaray'ın yıldız ismi Eyüpspor'la anlaştı! 1 yıllık sözleşme imzalandı

Editör: Emir Yücel / Kaynak: tgrthaber.com
06 Eylül 2024 17:31 - Güncelleme : 06 Eylül 2024 17:32
Galatasaray'ın yıldız ismi Eyüpspor'la anlaştı! 1 yıllık sözleşme imzalandı

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Leo Dubois, takımla sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etmişti. Galatasaray'dan ayrılan yıldız oyuncu, Arda Turan'ın takımı ile anlaşma sağladı.

Galatasaray​ ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Fransızsağ bekLeo Dubois​, Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor​'a transfer oldu. Eflatun-sarılıların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Dubois ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Galatasaray'ın yıldız ismi Eyüpspor'la anlaştı! 1 yıllık sözleşme imzalandı - 1. Resim

"UZUN UĞRAŞLAR SONUCUNDA TRANSFERİ BİTİRDİK"

Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor​, Galatasaray​'dan ayrılan Leo Dubois​'u kadrosuna kattı. İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Eyüpspor​ Asbaşkanı Fatih Kulaksız; "Transfer dönemi başladığından beri sağ bek​ bölgesi için liste başında Leo Dubois​ vardı. Kendisini uzun uğraşlar sonucu transfer etmeyi başardık" diyerek şöyle devam etti:

"Çok önemli bir transfer gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Galatasaray’dan da yakından tanıdığımız, bildiğimiz bir oyuncuydu. Türkiye’ye adapte olmuş olması, sezon başı Galatasaray​ ile hazırlık sürecini geçirmiş olması bizim için çok önemli. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum."

Galatasaray'ın yıldız ismi Eyüpspor'la anlaştı! 1 yıllık sözleşme imzalandı - 2. Resim

"HEDEFLERİMİZE BERABER ULAŞACAĞIZ"

İmza töreninde konuşan Fransız​ oyuncu; "Öncelikle tüm taraftarlarımıza merhaba demek istiyorum, burada olduğum için çok mutluyum. Eyüpspor​ için bu sezon bütün takım arkadaşlarımla birlikte mücadele edeceğiz ve tüm hedeflerimize beraber ulaşacağız." İfadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...