Tgrt Haber

Hırvat teknik direktör Bjelica, Trabzonspor için İstanbul'da

18 Nisan 2023 01:59 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 02:04
Hırvat teknik direktör Bjelica, Trabzonspor için İstanbul'da

Trabzonspor, teknik direktör arayışlarında sona yaklaşıyor ve Hırvat antrenör Nenad Bjelica, İstanbul'a getirildi. Bjelica'yı taşıyan uçak, gece yarısı saatlerinde İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Hırvat teknik direktörle imzaların bügün atılması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor​, Abdullah Avcı​'nın ardından takımın başına getirmek için prensip anlaşmasına vardığı 51 yaşındaki Hırvat teknik adam Nenad Bjelica​'yı gece geç saatlerde yardımcılarıyla birlikte İstanbul'a getirdi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan​ ile yarın bir görüşme yapması beklenen tecrübeli teknik adamın kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atmasının ardından Trabzon'a gelerek takımın başına geçmesi bekleniyor. 

Hırvat teknik direktör Bjelica, Trabzonspor için İstanbul'da

DINOMO ZAGREB İLE İKİ KEZ ŞAMPİYONLUK YAŞADI  

Daha önce ülkesinin dışında Austria Wien, Lech Poznan ve Spezia'yı çalıştıran Bjelica, son olarak ülkesinde Dinamo Zagreb​ ve NK Osijek'te görev yaptı. 

Bjelica, Dinamo Zagreb ile iki kez lig şampiyonluğu yaşadı. 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...