Tgrt Haber

Jorge Jesus 2 ismi Fenerbahçe'den istedi, görüşmeler başladı

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Şubat 2024 20:07 - Güncelleme : 23 Şubat 2024 20:07
Jorge Jesus 2 ismi Fenerbahçe'den istedi, görüşmeler başladı

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal'i çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, sarı lacivertlilerin iki isminin peşine düştü.

Arabistan Ligi’nde çıktığı 20 maçta henüz yenilgi yüzü görmeyerek açık ara liderliğini sürdüren Al-Hilal’de Jorge Jesus’tan sürpriz bir hamle geldi.

JESUS MARİO BRANCO’YU İSTİYOR

Suudi Arabistan temsilcisiyle yeni sözleşme imzalamaya hazırlanan Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin kilit ismine kanca attığı aktarıldı. Fenerbahçe'de Mario Branco ile çalışan Jorge Jesus'un vatandaşını Al Hilal'e istediği ve görüşmelerin başladığı öne sürüldü. Mario Branco'nun kulüpler ve oyuncularla olan olumlu ilişkilerinden Jorge Jesus'un faydalanmak istediği kaydedildi.

Jorge Jesus 2 ismi Fenerbahçe'den istedi, görüşmeler başladı - 1. Resim

FRED TRANSFER LİSTESİNİN BAŞINDA

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den istediği tek ismin Mario Branco olmadığı belirtildi. 69 yaşındaki teknik direktörün, orta sahada etkili bir performans gösteren Fred'i de listesine yazdığı vurgulandı.

Portekizli teknik direktörün hedefinin Fred'i takıma kazandırmak olduğu kaydedildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin sözleşmesi 2027'de bitecek Brezilyalı oyuncu için 'astronomik' bir teklif gelmesi halinde ayrılığa izin verebileceği aktarıldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...