Tgrt Haber

Konferans Ligi'ne sarı-lacivert damga! İkinci favorinin adı Fenerbahçe

05 Eylül 2023 11:10 - Güncelleme : 05 Eylül 2023 11:20
Konferans Ligi'ne sarı-lacivert damga! İkinci favorinin adı Fenerbahçe

UEFA Konferans Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılan Fenerbahçe rakiplerine fark atarak gruplara kaldı. 209 milyon Euro'luk kadro değeriyle turnuvadaki en değerli üçüncü kulüp olan Fenerbahçe Aston Villa'nın ardından şampiyonluğun ikinci favorisi olarak gösterildi. 

UEFA Konferans Ligi​ gruplarına kalan Fenerbahçe​ burada; Ludogorets​, Spartak Trnava​ ve Nordsjælland takımlarıyla karşılacaşak. Takım değeri olarak rakiplerine fark atan sarı-lacivertli kulüp turnuvaya damga vurmaya hazırlanıyor. 

Opta/Stats Perform firmasının veri bilimcisi Nils Mackay, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yer alan takımların arasında şampiyonluk favorilerini sıraladı. Temsilcimiz Fenerbahçe, Aston Villa'nın ardından ikinci sırada yer aldı

BEŞİKTAŞ 7. SIRADA 

Konferans Ligi'ndeki bir diğer temsilcimiz Beşiktaş'a ise şampiyonluk favorileri listesinde 7. sırada yer verildi. 

Değerlendirmeye Avrupa Ligi'nden elenip gelebilecek takımlar da eklendi.

EN DEĞERLİ KADROLAR 

Transfermarkt'ın verilerine göre, Fenerbahçe turnuvadaki en değerli üçüncü kulüp konumunda bulunuyor. Aston Villa ve Fiorentina'nın ardından gelen Fenerbahçe'yi (209 M. Euro) sırasıyla; Lille, Eintracht Frankfurt, Osasuna ve Beşiktaş (129 M. Euro) takip ediyor. 

 

Kaynak: Opta
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...