Tgrt Haber

Liverpool'lu yıldıza büyük şok! Ailesi kaçırıldı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Semena
29 Ekim 2023 13:30 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 13:45
Liverpool'lu yıldıza büyük şok! Ailesi kaçırıldı

İngiltere Premier League'de Liverpool forması giyen Luis Diaz'ın ailesi Kolombiya'da motosikletli saldırganlar tarafından kaçırıldı. Anne daha sonra serbest bırakılırken babanın kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

İngiltere Premier League devi Liverpool'un yıldız oyuncularından Luis Diaz​'ın ailesi​ kaçırıldı.

Kolombiya​ basınında Semena'nın haberine göre, Luis Diaz'ın anne ve babası Luis Manuel Díaz ve Cilenis Marulanda, Kolombiya'da yaşadıkları Los Olivos bölgesinde araçları ile evine giderken, motosikletli saldırganlar tarafından durdurulduktan sonra zorla kaçırıldı.

ANNEYİ SERBEST BIRAKTILAR

Yıldız oyuncunun ailesi silah zoru ile araçlarından indirikdikleri tespit edilirken, ailenin kamyonla La Guajira'da Barrancas bölgesine götürüldüğü belirtildi. 

Polis olayın ardından geniş çaplı operasyon başlatırken, saldırganların Diaz'ın annesini serbest bıraktıkları bilgisi geldi. 

Asker ve polis ekiplerinin ortaklaşa harekat yürüttüğü harekatlaDiaz'ın babasını kurtarmaya çalıştığı albaylar ve generallerin de operasyonu koordine ettiği bildirildi.

Luis Diaz'ın da arama çalışmalarını yakından takip edebilmek için özel uçakla İngiltere'den Kolombiya'ya hareket ettiği belirtildi.

Kaynak: Semena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...