Tgrt Haber

Mauro Icardi'nin 52 milyon TL'lik yeni arabası! Plaka detayı Fenerbahçelileri çıldırtacak

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
25 Ağustos 2024 12:17 - Güncelleme : 25 Ağustos 2024 14:54
Mauro Icardi'nin 52 milyon TL'lik yeni arabası! Plaka detayı Fenerbahçelileri çıldırtacak

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin 52 milyon TL'lik yeni aracı gündeme oturdu. Yeni oyuncağıyla Florya'ya antrenmana gelen Icardi'nin plaka detayı ise dikkat çekti. Fenerbahçelileri kızdıracak plaka detayı sosyal medyada gündem oldu.

Futboldaki başarısı kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Mauro Icardi, kendine moral hediyesi aldı. Bir süre önce eşi Wanda Nara ile boşanma kararı alan Icardi, aşk acısını dindirmek için kendini İstanbul gecelerine atmış ama bu da çözüm olmamıştı. 

Icardi şimdi de kendine aldığı 52 milyon TL'lik moral hediyesi ile gündemde. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardı, yeni oyuncağı Lamborghini Urus ile görüntülendi. 

Başarılı oyuncu sarı renkli aracıyla Florya'daki antrenman tesislerine geldi. Aracıyla sosyal medya hesabından da paylaşımlar yapan Icardi'nin gönderisine binlerce kişi yorum yaptı. 

FENERBAHÇE KARŞISINDAKİ GALİBİYETİ PLAKAYA KAZIDI 

Milyonluk aracın 'Fenerbahçe' detaylı plakası ise dikkat çekti. 34 R 3003 numaralı plakada derbilerde Icardı'nin de gol attığı skorlar işlendi. 

4 Haziran'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden 3-0'lık skorla sarı-kırmızılılar galip gelmiş, 8 Ocak'ta oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda yine 3-0 mağlup etmişti.

İşte bu 3-0'lık ve 0-3'lük skorlar plakaya 3003 olarak işlendi. 

Mauro Icardi'nin 52 milyon TL'lik yeni arabası! Plaka detayı Fenerbahçelileri çıldırtacak - 1. Resim

 

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...