Tgrt Haber

Milli Takım şut sayısında devlerle yarışıyor

14 Haziran 2015 04:45
Milli Takım şut sayısında devlerle yarışıyor

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde çıktığı 6 maçta rakip kalelere 95 şut gönderen Milli Takım, 53 ekip arasında zirveyi zorlarken bu şutların 7'sini gole çevirdi

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde son 4 maçını kaybetmeyen ve Kazakistan'dan üç puan çıkaran Milli Takım, rakip kalelere attığı şutlar ile elemelerde mücadele eden 53 takım arasında başları çekti. Kazakistan karşısında 18 şut atmayı başaran, son üç maçında 44, tüm maçlarda ise 95 şut atan Milli Takımımız, Euro 2016'ya gitme mücadelesi veren takımlar içinde en çok şut atan 7. ekip olmayı başardı. İlk sırayı 124 ile Belçika, ikinci sırayı ise grupta rakibimiz olan Hollanda 123 şutlar alırken, Almanya 118 şut ile üçüncü sırada kendisine yer buldu. 2013 sonrası ilk defa 4 maç üst üste kaybetmeyen Milli Takım, kaleye şut performansında İspanya'yı yakalarken, İtalya'yı geride bırakmayı başardı.

SELÇUK VEDA ETTİ
Selçuk İnan'ın bekarlığa veda partisine katılan Arda Turan, instagram hesabından, "Vay benim paşam gidiyor. Bekarlığa veda..." notunu düştü.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...