Tgrt Haber

Montella'dan Türkiye itirafı: Sokakta durdurup öpüyorlar 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: La Gazzetta dello Sport
14 Kasım 2023 11:01 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 11:01
Montella'dan Türkiye itirafı: Sokakta durdurup öpüyorlar 

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ve A Milli Takım hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sokakta vatandaşların duydurup tebrik ettiğini söyleyen İtalyan teknik adam takımın mantalitesini değiştireceklerini söyledi. 

A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella​, İtalyan basınında çarpıcı itiraflarda bulundu. İtalyan hoca, milli takımın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) bileti almasıyla ilgili, "TFF​ benden, önce EURO 2024​, daha sonra da Dünya Kupası bileti almamı istedi. Bu takıma kazanan bir takım mantalitesi getireceğim" dedi. 

A Milli Takım​ ile art arda aldığı Hırvatistan​ ile Letonya zaferleriyle EURO 2024 biletini cebine koyan Vincenzo Montella, "TFF benden, önce EURO 2024, daha sonra da Dünya Kupası bileti almamı istedi. Bu takıma kazanan bir takım mantalitesi getireceğim" ifadeleriyle iddialı bir duruşu olduğunu gösterdi. 

"SOKAKTA DURDURUP ÖPÜYORLAR" 

İtalyan hoca sokakta vatandaşlarla karşılaştığında tebrikler aldığını söylerken, "Sabah uyanıp akşam uyuduğum ana kadar bu sorumluluğu hissediyorum. Burada futbol tutkusu inanılmaz. Beni sokakta durduruyorlar, öpüyorlar ve teşekkür ediyorlar. Bana böyle davranan bir millet için elimden geleni yapmak istiyorum" dedi. 

İKİ MAÇTA İKİ GALİBİYET 

Kariyerinde ilk kez milli takım çalıştırma tecrübesine erişen Montella kısa sürede rüştünü ispatladı. 

Önce dünya üçüncüsü Hırvatistan'ı 1-0 yenen A Milliler, hemen ardından Letonya engelini 4-0'la aşınca EURO 2024 biletini cebine koydu. 

A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım'da Berlin'de Almanya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Milli takım ardından 21 Kasım'da EURO 2024 Elemeleri son maçında deplasmanda Galler ile kozlarını paylaşacak.

Kaynak: La Gazzetta dello Sport

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...