Tgrt Haber

Real Madrid'de maça çıkmayan Arda Güler'e transfer teklifi! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
06 Eylül 2023 11:47 - Güncelleme : 06 Eylül 2023 11:56
Real Madrid'de maça çıkmayan Arda Güler'e transfer teklifi! 

Fenerbahçe'den İspanya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sezon başı antrenmanda sakatlanmasının ardından sahalardan bir süre uzak kaldı. Sezon öncesi idmanlarda heyecana sebep olan genç yıldın sahalara dönüş tarihi de belli olurken transfer teklifleri de almaya devam ediyor. İşte o teklif... 

Fenerbahçe​'den rekor bedelle La Liga​ devi Real Madrid​'e transfer olan Arda Güler​, sakatlık problemi sebebiyle ameliyat olmuştu. Milli futbolcu Arda Güler'in sahala dönüş tarihi belli oldu. Henüz tarihi açıklanmamasına rağmen 24 ya da 25 Eylül'de oynanması beklenen Atletico Madrid​ maçının Arda Güler'in dönüş maçı olması bekleniyor. 

TEK MAÇA ÇIKMADAN TEKLİF ALDI 

Real Madrid'in bu sezon kadrosunda yer vermek istediği genç yıldıza transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. İspanya devinde henüz maça çıkmayan Güler'e son teklif Real Betis'ten geldi. 

İLK 11 SÖZÜ VERİLDİ 

Real Madrid'e teklifini sunan Real Betis, dünya devine Arda Güler'i oynatma sözü verdi. Garanti sözü vermesine rağmen Real Madrid gelen teklifi reddetti. 

ANCELOTTI AYRILMASINI İSTEMİYOR 

Bu sezon hücum bölgesine istenilen transferleri yapamayan Real Madrid, teknik direktörleri Ancelotti'nin talimatıyla Arda Güler'in ayrılmasına izin vermiyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...