Tgrt Haber

Sakatlık yaşayan Arda Güler’den iyi haber: Boğa gibi!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
21 Ağustos 2023 18:28 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 19:49
Sakatlık yaşayan Arda Güler’den iyi haber: Boğa gibi!

Fenerbahçe’den Real Madrid’e rekor bedelle transfer olan Arda Güler’den, kulübün ABD kampında dizinden yaşadığı sakatlığın ardından iyi haber geldi. Kulüp doktorları, geçirdiği operasyonun ardından beklenenden hızlı şekilde sağlığına kavuşan milli yıldız için, “Boğa gibi” ifadesini kullandı.

Milli futbolcu Arda Güler​, yaz transfer​ sezonunda Fenerbahçe​'den 20 milyon Euro ve bonuslar karşılığında rekor bedelle dünya devi Real Madrid​'e transfer oldu. Arda Güler'in transferi, Türkiye​ ve İspanya basınının yanı sıra dünya basınında da geniş yankı uyandırdı. Arda Güler'in performansı milyonlar için merak konusu olurken; genç yıldız, ABD kampında geçirdiği sakatlık nedeniyle hünerlerini gösterme fırsatı bulamadı.

ABD KAMPINDAN AYRILMAK ZORUNDA KALDI

Real Madrid’in ABD kampında Temmuz ayında sakatlık yaşayan ve tedavi için kampı terk ederek İspanya’nın başkenti Madrid’e dönen milli futbolcu Arda Güler’den iyi haber geldi. Kulüp doktorları, Arda Güler'in beklenenden hızlı gelişme gösterdiği için tahmin edilen süreden daha erken sahalara döneceğini ifade etti.

BEKLENENDEN HIZLI İYİLEŞİYOR

İspanya basınında yer alan haberlere göre yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edilen 18 yaşındaki yetenekli futbolcunun, beklenenden daha kısa sürede iyileşme gösterdiği ve takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.

HOCASINI DA SEVİNDİRDİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’nin de, Arda Güler’in sakatlığının beklenenden kısa sürmesi üzerine mutluluğunu gizleyemediği ifade edildi. Ayrıca haberde, kulüp doktorlarının Arda Güler ile ilgili, “Çok çabuk iyileşiyor. Boğa gibi!” yorumları da yer aldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...