Tgrt Haber

Resmi açıklamadan önce çubukluyla fotoğrafı sızdı! Szymanski, Fenerbahçe'de

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
12 Temmuz 2023 18:36 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 18:37
Resmi açıklamadan önce çubukluyla fotoğrafı sızdı! Szymanski, Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Polonyalı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski ile anlaştı. Polonyalı oyuncunun transferi kısa süre içerisinde açıklanması beklenirken kulüp binasından futbolcunun fotoğrafı sosyal medyaya sızdı. 

Yaz transfer​ döneminin en hareketli takımı Fenerbahçe​, yeni oyuncuları peş peşe açıklamaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerin Polonyalı orta saha oyuncusuyla kısa süre içerisinde sözleşme imzalanması beklenirken sosyal medyaya çok konuşulacak bir görüntü düştü. 

Bir süredir görüşmeler yapılan Dinamo Moskova​'nın 10 numarası Szymanski​, İstanbul'a getirildi. Polonyalı futbolcu, Fenerbahçe ile prensip anlaşmasını yaparken evrak işlerinin tamamlanmasının ardından resmi açıklama yapılacak. 

ÇUBUKLU İLE FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYADA

Szymanski'nin kulüp binasına girerken üstünce çubuklu formayla fotoğrafı sosyal medyaya sızdı. Görüntüler kısa sürede yayılırken resmi açıklamanın ise gün içinde yapılması planlanıyor. 

Resmi açıklamadan önce çubukluyla fotoğrafı sızdı! Szymanski, Fenerbahçe'de

GEÇTİĞİMİZ SEZON 17 GOLE KATKI...

Geçen sezon Feyenoord formasıyla 40 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu, 10 kez fileleri sarsarken 7 de asist yaptı. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Celal Gül 12 Temmuz 2023 18:58

Hayırlı olsun, çok iyi bir oyuncu, umarım ARDA, MIZI ARATMAZ

Sonraki Haber Yükleniyor...