Tgrt Haber

Samandıra'da transfer zirvesi! Orta saha için şartlar zorlanacak 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
28 Ağustos 2023 11:00 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 11:10
Samandıra'da transfer zirvesi! Orta saha için şartlar zorlanacak 

Lige ikide iki ile başlayan Fenerbahçe'de transfer harekatı sürüyor. ikide iki bir araya geldi. Gündemin birinci maddesi 6 numara transferi olurken Kartal, alternatif isimler için de nabız yoklanmasını istedi. İşte ayrıntılar... 

Fenerbahçe​'de Başkan Ali Koç​ ile Teknik Direktör İsmail Kartal​ Samandıra'da bir araya geldi. Baş gündem maddesi transfer​ olan görüşme gerçekleştirildi. 

UEFA Konferans Ligi’ndeki Twente maçı öncesinde önemli ismileri gündemine alan sarı-lacivertliler Milan'dan Krunic için şartları zorlayacak. Kartal'ın listesinin en başında olan Krunic için ise Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, takımdan ayrılmasına izin vermediği öğrenildi. 

Koç ile Kartal, şimdilik zora giren Krunic transferinin alternatifleri üzerinde durup en doğru ismin transfer edilmesi adına mutabık kaldı. 

ALTAY'DAN YÜZDE 20 PAY  

Fenerbahçe’nin, Dinamo Zagreb’den transfer ettiği kaleci Livakovic’in sezon başına net 1,8 milyon euro, bazı ek ödemelerle birlikte de toplam 2 milyon euro alacağı öğrenildi.

Sarı-lacivertlilerden 6 milyon euro seviyesinde bir bonservisle Manchester United’a transfer olan kaleci Altay Bayındır ise İngiliz ekibinden başka bir takıma giderse Fenerbahçe’ye yüzde 20 pay ödenecek.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...