Tgrt Haber

Son dakika | Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nu resmen açıkladı! Brighton yolculuğu başladı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
23 Ağustos 2024 21:30 - Güncelleme : 23 Ağustos 2024 21:53
Son dakika | Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nu resmen açıkladı! Brighton yolculuğu başladı 

Son dakika haberi: Fenerbahçe Spor Kulübü, sol bek oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz kulübü Brighton ile anlaşmak üzere İngiltere'ye gittiğini açıkladı. 

Son dakika haberine göre, Fenerbahçe​ futbolcusu Ferdi KadıoğluPremier Lig​ ekiplerinden Brighton​'a transfer​ oldu. Kulüpten resmi açıklama geldi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir." denildi. 

Son dakika | Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nu resmen açıkladı! Brighton yolculuğu başladı  - 1. Resim

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe forması ile 203 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, transfer sürecini tamamlamak üzere İngiltere'ye gitti. Geçtiğimiz sezon 51 maça çıkan Kadıoğlu, 3 gol atarken 5 asistlik performans göstermişti. 

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton ile 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 

FENERBAHÇE NE KADAR KAZANACAK?

Fenerbahçe'nin Ferdi transferi için Brighton kulübünden talep ettiği bonservis bedeli 35 milyon Euro. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlandı. Sarı-laciverlilerin kasasına 35 milyon Euro para girecek. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...