Tgrt Haber

Süper Lig’in dört büyüğünden depremzedeler için ortak proje

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2023 15:30 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 16:57
Süper Lig’in dört büyüğünden depremzedeler için ortak proje

Süper Lig’in dev kulüpleri Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası bölgeye yardımlarını sürdürüyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor; mağdur olan depremzedeler için ortak bir projenin adımını atmaya hazırlanıyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem​ sonrası Türkiye’nin dev kulüpleri Beşiktaş​, Fenerbahçe​, Galatasaray​ ve Trabzonspor’un diğer kulüplerle başlattığı yardım kampanyaları sürüyor. Depremzedelere yardım elinin uzatılması için adeta seferber olundu. Türk sporunun 4 devi ortak proje için harekete geçti.

ORTAK FORMA PLANI

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, Kulüpler Birliği toplantısında ortak bir forma tasarlayıp satışa sunma planını masaya yatırdı. Bu özel formadan elde edilecek tüm gelirin, depremden etkilenen vatandaşlarımız için kullanılacağı açıklandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...