Tgrt Haber

Trabzon rotayı İtalya'ya çevirdi

14 Haziran 2015 04:40
Trabzon rotayı İtalya'ya çevirdi

Trabzonspor orta saha oyuncusu arayışlarında rotayı İtalya'ya çevirdi.

Serie A'nın Genoa takımında forma giyen Slovakya Milli Takımı oyuncusu Juraj Kucka'yla ön görüşmeleri yapan Trabzon cephesi transferi bitirmek için yoğun çaba harcıyor. Geçen yıl Inter'in de gündemine gelen 28 yaşındaki oyuncu için Süleyman Hurma'nın Genoa'ya teklifi ilettiği ve cevap beklediği ifade edildi.

İSHAK'A VİZE YOK!
Trabzonspor yönetimi, G.Saray'ın istediği İshak Doğan'ı takımda tutma kararı aldı. Kararda; daha önceki dönemlerde Trabzon'dan G.Saray'a giden oyuncuların yıldızlaşması, son olarak da Yasin Öztekin'in sarı-kırmızılı takımda yakaladığı büyük çıkış etkili

SEFA PES ETMİYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği Sefa Yılmaz, kalmakta ısrarlı. Sefa, "Buraya zor ulaştım, pes etmeye niyetim yok. Üç yıl daha sözleşmem var. En büyük hayalim şampiyonluk yaşamak. Yeni sezonda kalıp, forma için savaşacağım" dedi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...