Tgrt Haber

Volkan Demirel'den Beşiktaş'a sert tepki: Hatay silinmiş, puanın silinse ne olur?

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 May 2023 13:09 - Güncelleme : 26 May 2023 18:10
Volkan Demirel'den Beşiktaş'a sert tepki: Hatay silinmiş, puanın silinse ne olur?

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ligden çekilen Gaziantep ve Hatay'ın maçlarının yok sayılmasını isteyen Beşiktaş'a sert tepki gösterdi. Demirel, "Hatay silinmiş insanlar silinmiş puanın silinse ne olur?" dedi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye'yi derinden sarsan 'asrın felaketi'nde çok sayıda sporcu, teknik direktör, hakem ve farklı branşların çeşitli kademelerinden görevliler de hayatlarını kaybetti.

Felaketin hemen ardından Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilme kararı aldı. Bu iki takımın ligden çekilmesinin ardından Beşiktaş, verilen 3 puan kararına karşı çıktı ve bu durumu UEFA'ya taşıdı. Siyah-beyazlıların konuyu UEFA'ya kadar taşımasını doğru bulmayan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sert tepki gösterdi.

"ŞAMPİYON OLSAN NE OLUR, KÜME DÜŞSEN NE OLUR?"

Demirel açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Alınan puanlar veya oynanan, oynanmayan maçlar sayılsın, sayılmasın... Bunları konuşmak bile şu anki ortamda bence çok yanlış. Ben bu konu hakkında konuşmamayı tercih etmelerini diliyorum. Çünkü yakışmıyor. Bana çok ufak hesaplar gibi geldi. Çünkü Hatay silinmiş. Acıları tekrar tazelemek istemem ama benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Bunlar hayattan silinmiş, senin 3 puanın silinse ne olur? Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?" 

ÖNÜMÜZDEKİ YIL FORMA RENKLERİ DEĞİŞİYOR

"Mersin halkının bize bakış açısını gördüm. Onlara bir sürpriz söylemek istiyorum. Gelecek sezon giyeceğimiz formalardan bir tanesini lacivert-kırmızı olan Mersin renkleri ile yapacağız. Bu hem bizi misafir ettikleri için hem de samimiyetlerine karşılık vermek için olacak. Artık sizin de takımınız olduk demek adına yapmak istiyoruz"

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...