Tgrt Haber

Young Boys'a elendi, Şampiyonlar Ligi'ni kaçırdı! İşte Galatasaray'ın mahrum kaldığı gelir

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
28 Ağustos 2024 02:48 - Güncelleme : 28 Ağustos 2024 02:56
Young Boys'a elendi, Şampiyonlar Ligi'ni kaçırdı! İşte Galatasaray'ın mahrum kaldığı gelir

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Play-Off Turu rövanş maçında sahasında Young Boy'su ağırlayan Galatasaray, 1-0 mağlup oldu. Young Boys'a elenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray'ın kaçırdığı gelirin miktarı da belli oldu.

Galatasaray​, UEFA Şampiyonlar LigiPlay-Off Turu​ rövanşında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde Young Boys’u ağırladı. Mücadele 1-0 Young Boys​ üstünlüğüyle sona erdi. Maçın tek golü 87. dakikada Virginius'tan geldi. Fernando Muslera golün ardından rakibine yaptığı hareket nedeniyle direkt kırmızı kart gördü. Bu sonuçla birlikte ilk maçı da 3-2 kaybeden Galatasaray​, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.

GALATASARAY​, YAKLAŞIK 30 MİLYON EURO KAÇIRDI

Bu sonuçla Galatasaray​, Young Boys​'a elenerek çok büyük bir gelirden mahrum kaldı. Lige katılım ücreti 18 milyon 620 bin euro, yayın geliri 9 milyon euro olarak belirlendi.

Young Boys'a elendi, Şampiyonlar Ligi'ni kaçırdı! İşte Galatasaray'ın mahrum kaldığı gelir - 1. Resim

8 maçın oynanacağı Devler Ligi'nde, galibiyet başına 2.1 milyon euro, beraberlik için 700 bin euro ödenecekti. Galatasaray​, en az 27.6 milyon euro (1 milyar 50 milyon TL) geliri kasasına koyamamış oldu.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...