Tgrt Haber

2 milyar Google Chrome kullanıcısı için müjde: Fazla açılan sekmeler artık sorun olmayacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: pplware
10 Ekim 2023 09:51 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 09:55

Google’ın 2 milyar kullanıcıya sahip internet tarayıcısı Chrome için, sekmeleri kapsayan yeni bir özellik test edilmeye başlandı.

İnternet tarayıcıları arasında kritik bir rekabet var. Opera’dan Mozilla Firefox’a, Brave’den Microsoft Edge’a kadar birçok tarayıcı​ harika özelliklere sahip.

Sadeliğini ve hızını koruyan Google​ ise, Chrome​ tarayıcısıyla uzun yıllardır zirvedeki yerini bırakmıyor. Üstelik getirilen yeni özellikler de kullanıcının başka tarayıcılara gitmesinin önüne geçiyor. Öyle ki testleri yapılan son özellik de kullanıcıları büyük ölçüde etkileyecek. Çünkü bu kez açılan sekmelerle ilgili önemli bir yenilik içeriyor.

CHROME, SEKMELERİ OTOMATİK GURUPLANDIRACAK

Google, fazla sekmelerle çalışan kullanıcıların işini kolaylaştıracak bir özellik üzerine çalışıyor. Canary sürümünde ortaya çıkan bu özellik, tarayıcının arayüzünde biriken ve kalabalık görünüm oluşturan bu sekmeleri bir araya toplayacak.

Google’ın bu organizasyonun nasıl değerlendirileceği ya da gruplandırılabilecek sekmeleri nasıl bulacağına ilişkin net bir şey yok. Ancak. bu unsurları tanımlamak için sahip olduğu yapay zeka motorları kullanılacak ve daha sonra bunları kullanıcıya önerecektir diye tahmin ediyoruz.





Kaynak: pplware

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...