Tgrt Haber

5 dakikada yarım milyon sattı... Çinli teknoloji devinden rekor üstüne rekor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gizmochina
01 Aralık 2023 14:48 - Güncelleme : 01 Aralık 2023 14:55
5 dakikada yarım milyon sattı... Çinli teknoloji devinden rekor üstüne rekor

Xiaomi'nin henüz çok kısa süre önce satışa sunduğu yeni akıllı telefonu satış rekoru kırdı. 5 dakikada yarım milyonu aştı, işte Redmi K70 serisinin büyük başarısı.

Orta ve bütçe dostu modelleriyle dünyanın dört bir yanında satış​ rekoru kıran Xiaomi​, geçtiğimiz günlerde şirketin en yeni akıllı telefonlarından Redmi K70 serisini tanıttı. Redmi K70, K70 Pro ve K70E dikkat çeken özelliklerle piyasaya çıktı.

Telefonların satışı ise, tanıtımdan birkaç gün sonra başladı. Ancak kullanıcıların gösterdiği yoğunluğa Xiaomi bile inanamadı. 

REDMİ K70 SERİSİ, 5 DAKİKADA SATIŞ REKORU KIRDI

Redmi'nin 10. yıl dönümünde piyasaya çıkan bu telefonların firma için de özel bir anlamı var. Öyle ki sahip olduğu özelliklerin yanı sıra, uygun fiyatıyla da kullanıcıların ilk tercihlerinden biri haline geldi.

Çin'de büyük bir ilgi ile karşılanan Redmi K70e, K70 ve K70 Pro, şirketin çevrimiçi mağazalarında ve üçüncü taraf perakendecilerinde tükendi. Bugün resmi Weibo hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Xiaomi ise, akıllı telefonların satışa sunulduğu ilk 5 dakikada 600.000'den fazla sattığını açıkladı.

5 dakikada yarım milyon sattı... Çinli teknoloji devinden rekor üstüne rekor

Ancak toplam satış rakamları veya ilk parti satışlarının miktarı henüz açıklanmadı. Ancak Redmi Pazarlama Genel Müdürü Wang Teng, rakamların Redmi K60 serisini iki katladığını ve K serisi için tarihi bir rekor olduğunu söylüyor. 

Kaynak: Gizmochina
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...