Tgrt Haber

Alan Wake 2 için sorunları gideren ilk yama çıktı: Peki neler değişti?

01 Kasım 2023 17:42 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 17:49
Alan Wake 2 için sorunları gideren ilk yama çıktı: Peki neler değişti?

Remedy'nin hayatta kalma oyunu Alan Wake 2, çıkış yapmasından birkaç gün sonra ilk önemli yamasını aldı. Bilinen sorunlar çözüme kavuştu.

Oyun dünyası son günlerde yeni çıkan oyunlarla kasıp kavuruluyor. CS2’ye milyonlarca kullanıcı yönelirken, diğer yandan korku-aksiyon oyunu olan Alan Wake 2’de birkaç gün önce çıkış yaptı. 

PlayStation 5​, PC, Xbox​ Series X ve S’de oynanabilen Alan Wake 2​, çıktığı ilk haftada sorunları çözen ilk yamasına kavuştu. Peki bu güncelleme ile neler değişti?

Alan Wake 2 yama notları

Remedy Entertainment’in hayatta kalma oyunu Alan Wake 2, özellikle Xbox cihazların sorununun çözen ilk yamasını aldı.

Söz konusu yama PlayStation 5 için 1.00.05, PC'de 1.0.6 ve Xbox Series X ve S'de 1.0.0.7 yapı numaraları ile çıktı. 

Güncelleme hakkında çok fazla detay vermeyen geliştirici, görünüşe göre görsel, kullanıcı arayüzü ve bilinen bazı sorunları çözmüşe benziyor. Ayrıca Remedy, Xbox cihazlarında yaşanan ses problemini de gideriyor. Yani Xbox’te Alan Wake 2’nin ilk yamasını yüklediğinizde yaşanan ses sorunu çözüme kavuşmuş olacak.

Remedy, Alan Wake 2 için oyunculara geri bildirimlerinden dolayı da teşekkür etti. Konuya ilişkin sosyal medya platformu X’te şu ifadeler yer aldı:

 "Alan Wake 2'ye verdiğiniz inanılmaz yanıt için teşekkür ederiz. Tüm geri bildirimlerinizi inceliyoruz. Hafta sonu fark ettiğimiz birkaç teknik sorunu mümkün olan en kısa sürede ele alacağız ve oyunu güncellemeye devam edeceğiz."

Kaynak: IGN
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...