Tgrt Haber

AMD Adrenalin 23.20.17.05, Alan Wake 2 desteğiyle çıktı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
27 Ekim 2023 12:51 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 12:53
AMD Adrenalin 23.20.17.05, Alan Wake 2 desteğiyle çıktı

Korku-aksiyon oyunu Alan Wake 2’nin çıkış yapmasının ardından AMD, yeni grafik sürücüsünü yayınladı.

Alan Wake 2​ uzun zamandır bekleniyordu ve nihayet bugün itibariyle çıkışını yaptı. Korku-aksiyon kategorisinde yer alan oyun​, Alan Wake’in ilk versiyonunun devamı olarak geliyor.

Her yeni oyunda olduğu gibi AMD​, Alan Wake 2 için de grafik güncellemesini yayınladı.  Adrenalin 23.10.2 sürücüsü yeni oyuna destek için çıktı. Peki değişiklik listesinde neler var?

AMD, ALAN WAKE 2’YE ÖZEL OLARAK GÜNCELLENDİ

AMD’nin son yayınladığı güncelleme diğer hata ve yeniliklerlerle sunulmuyor. Göründüğü kadarıyla sadece Alan Wake 2’ye özel. Sizler de bu oyunla daha uyumlu olması için grafik sürücünüz güncellemeyi unutmayın.

ALAN WAKE 2 ÇIKTI

medy Entertainment tarafından geliştirilen hayatta kalma ve korku türündeki Alan Wake 2 beklenen çıkışını yaptı. 2010 yılında piyasaya sürülen Alan Wake'nin devamı niteliğindeki oyun bugünden itibaren ön yükleme aşamasına geçti.

Alan Wake 2 fiziksel olarak satışa çıkmayacak. Kullanıcılar oyunu PlayStation Store, Xbox Store veya PC (Epic Games Store) üzerinden dijital olarak yükleyebilecekler.

ALAN WAKE 2 FİYATI NE KADAR OLDU?

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Alan Wake 2'nin Epic Games'teki Türkiye fiyatlarına zam geldi. Standart Sürüm fiyatı 912 TL olurken, Deluxe Edition ise 1.278 TL'ye yükseldi. Xbox ve PlayStation'daki fiyatlarıysa değişmedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...