Tgrt Haber

Apple, iOS 17.3'ü yayınladı ama ciddi bir sorun var

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Phone Arena
25 Ocak 2024 10:46 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 10:46
Apple, iOS 17.3'ü yayınladı ama ciddi bir sorun var

Apple, önemli güvenlik özellikleri ve hata düzeltmeleriyle iOS 17.3 güncellemesini yayınladı. Ancak, güncellemeyi indiremeyen kullanıcılar Apple Topluluk forumlarında sorunlarını paylaşıyor, bazıları ise hata mesajları ile karşılaşıyor

Apple, iOS 17.3​ güncellemesini yayınladı. Pazartesi gelen güncelleme, birisinin şifrenizi çalması durumunda iPhone'unuzdaki kişisel bilgilerinize, finansal uygulamalarınıza ve diğer verilerinize erişmesini engelleyen bir Çalıntı Cihaz Koruması özelliğini içeriyor. Aynı zamanda Apple Müzik'te arkadaşlarınızla beraber ortak çalma listesi oluşturma işlevini de barındırıyor.

Yine başka bir özellik, AirPlay'in belirli otel odalarındaki televizyonlara içerik akışı yapmasına olanak tanıyor. Bununla birlikte, iOS 17.3 güncellemesiyle Apple toplamda 16 tane ciddi güvenlik açığını kapattığını iddia etti. Dolayısıyla, yeni özelliklerin yanı sıra, bazı sorunların Apple tarafından düzeltilmesi, yeni iOS sürümünün mutlaka yüklenmesi gerektiğini gösteriyor.

iOS 17.3'ü yüklemek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidebilir ve talimatları izleyebilirsiniz.

İOS 17.3 BAZI TELEFONLARA YÜKLENEMİYOR

Apple Topluluk forumlarındaki bazı üyeler ve birkaç Reddit kullanıcısı, iOS 17.3'ü indiremediklerini söyledi. Bazıları güncellemenin doğrulanamayacağını ve bunun sonucunda iOS 17.3'ün kullanılamadığını belirten bir hata mesajı alırken, burada kullanıcıya iki seçenek sunuluyor: Yeniden dene ve daha sonra hatırlat.

Bir Reddit üyesi, iOS 17.3'ün yüklenmesi için gereken tek şeyin yeniden dene seçeneğine dokunmak olduğunu söyledi.

Apple, iOS 17.3'ü yayınladı ama ciddi bir sorun var

ShibamMandal rumuzlu bir Reddit kullanıcısı, iOS 17.3 yükleyemeyen iPhone kullanıcılarının Ayarlar > Genel > iPhone Depolama bölümüne gitmesini önerdi. Burada, uygulamalar listesinden iOS 17.3 güncellemesinin temizlenmesini ve ardından telefonun yeniden başlatılması gerektiğini ekledi.

Bazı kullanıcılar ise, iOS 17.3'ün yüklenememesinin ana nedeninin, güncelleme indirilirken internet bağlantısının kesilmesi olduğunu belirtiyor.

Kaynak: Phone Arena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...