Tgrt Haber

Apple, sarı renkli iPhone 14 modellerini tanıttı! 60 ülkede satışa çıktı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
08 Mart 2023 09:36 - Güncelleme : 08 Mart 2023 09:49
Apple, sarı renkli iPhone 14 modellerini tanıttı! 60 ülkede satışa çıktı!

Apple geleneği bozmuyor. Cupertino merkezli teknoloji devi geçtiğimiz yıl tanıttığı iPhone 14 serisinin yeni renklerini içeren modellerini piyasaya sürdü. İşte sarı renkli iPhone 14 ve 14 Plus'ın fiyatı ve satışa çıkacağı tarih.

Apple​, geçtiğimiz yılın eylül ayında düzenlediği etkinlikte iPhone 14​, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro​ ve iPhone 14 Pro Max modellerini tanıttı. 

Dikkat çeken özelliklerle gelen yeni nesil iPhone'lar fiyatları nedeniyle eleştirilirken, buna rağmen satışlar konusunda kısa sürede rekor kırmayı başardı. Apple ise geleneği bozmadan her yıl mevcut son model iPhone'ların yeni renk seçeneklerini piyasaya sürüyor ve iPhone 14 serisi için de beklendiği gibi yeni renk seçeneği geldi.

SARI RENKLİ İPHONE 14 PİYASAYA ÇIKTI

ABD'li teknoloji devi kısa süre önce iPhone 14 ve iPhone 14 Plus'ın sarı renkli versiyonlarını tanıttı. Yeni renk ile iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modellerinde sunulan renk seçeneği de artmış oldu. Öte yandan iPhone 14 ve 14 Pro Max için sarı renk gelmeyecek. Dolayısıyla eğer bu sarı rengi beğenip Pro modellerine yönelmek istiyorsanız ne yazık ki bu mümkün olmayacak.

iPhone 14 ve iPhone 14 Plus'ın sarı versiyonları da serinin geri kalanında olduğu gibi 5 çekirdekli GPU’y içeren Apple A15 Bionic işlemcisine sahip. Apple, yeni renk seçenekleri eklemeye neden devam ediyor belli olmasa da muhtemelen bunlar satışları canlandırmaya yönelik hamleler olduğu düşünülüyor.

Apple, sarı renkli iPhone 14 modellerini tanıttı! 60 ülkede satışa çıktı!

Yakın zamanda tanıtılan sarı renkli iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modellerine sahip olmak istiyorsanız halihazırda Apple'ın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz. Herhangi bir fiyat farklılığı olmadığını belirtmekte fayda var. Bu nedenle, iPhone 14 için 32.999 TL ve iPhone 14 Plus için 36.999 TL olan fiyat etiketleri yeni renk seçeneği için de geçerli olacak.

Öte yandan Apple, iPhone 14 serisinin tamamı için farklı renkte yeni silikon kılıflarını da tanıttı. Yine bu kılıflara da resmi internet sitesinden erişebilmek mümkün.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...