Tgrt Haber

Apple Sports maç takip uygulaması nasıl kullanılır?

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: The Verge
22 Şubat 2024 09:18 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 09:18
Apple Sports maç takip uygulaması nasıl kullanılır?

Apple Sports, kullanıcıların favori liglerini ve takımlarını takip edebileceği, istatistikleri anlık olarak görebileceği ve daha fazlasını yapabileceği bir uygulama olarak kullanıma açıldı. Peki Apple Sports nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Teknoloji devi Apple​ bugün Apple Sports adında yeni bir iPhone​ uygulamasını yayınladı. Bu uygulama, kullanıcılara çok sayıda büyük spor​ liginde skorları, takım istatistiklerini, bahis oranlarını ve daha fazlasını tek noktadan kontrol etme olanağı sunuyor.

Lansman sırasında NBA​, NHL, NCAA, Premier League ve Apple'ın özel yayın haklarına sahip olduğu futbol ligi MLS de dahil olmak üzere diğer birçok ligleri destekleyen Apple Sports, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig gibi büyük liglere henüz yer vermiyor. Bunun sebebi ise sınırlı sayıda ülkede kullanıma açılması.

APPLE SPORTS NASIL KULLANILIR?

Apple Sports uygulaması Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Birleşik Krallık'ta kullanılabiliyor. iPhone'un uygulama mağazası olan App Store'dan indirilebilen uygulama şu ligleri destekliyor:

  • MLS (ABD futbol ligi)
  • NBA
  • Kadın ve erkek NCAA Basketball (ABD kolej basketbol ligi)
  • NHL (hokey ligi)
  • Bundesliga
  • LaLiga
  • Liga MX
  • Ligue 1
  • Premier Lig
  • Seria A

Apple Sports maç takip uygulaması nasıl kullanılır? - 1. Resim

Apple önümüzdeki günlerde MLB (beyzbol ligi), NFL (Amerikan futbolu ligi), (Amerikan futbolu kolej ligi), NWSL (ABD kadın futbol ligi) ve WNBA (ABD kadın basketbol ligi) desteğinin geleceğini de belirtti.

Apple Sports'un desteklediği diller de sınırlı. Yalnızca İngilizce, Fransızca ve İspanyolca'da kullanılabiliyor. Ayrıca uygulamayı indirmek için iPhone kullanıcılarının en az iOS 17.2 sürümünü çalıştırmaları gerekiyor. Bu da iOS 17 uyumlu iPhone modelleri arasında bulunmayan iPhone X ve iPhone 8 gibi telefonlara yüklenemeyeceği anlamına geliyor.

APPLE SPORTS ÜCRETLİ Mİ?

Kullanımı kolay, sade bir arayüze sahip olan Apple Sports, kullanıcılara favori liglerini ve takımlarını seçme imkanı sunarak kişiselleştirmelerine de imkan tanıyor. Bütün bu Apple Sports özellikleri için hiçbir ücret talep edilmiyor.

Kaynak: The Verge

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...