Tgrt Haber

Apple Store deprem sonrası Türkiye'de karardı, ürünler ana sayfadan kaldırıldı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5Mac
09 Şubat 2023 17:07 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 17:19
Apple Store deprem sonrası Türkiye'de karardı, ürünler ana sayfadan kaldırıldı!

Türkiye'de yaşanan deprem dünyayı ayağa kaldırırken, teknoloji devi Apple da maddi manevi yardımının ardından Apple Store internet sitesini kararttı.

Deprem​ sonrası dünya devleri Türkiye​'ye maddi manevi destekte bulundu. Depremzedeler için bölgeye ihtiyaç duyulan yüzlerce ürün gönderilirken, Apple​ da maddi olarak destek sağlayacağını açıklamıştı.

Felaketin dördüncü gününde Apple, Türkiye'de internet sitesini deprem sonrası karartarak hayatını kaybedenler için siyah bir kurdele ile yeniledi.

APPLE STORE, HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN KARARDI

Türkiye'deki Apple Store'u ziyaret ettiğinizde bugünden itibaren siyah temalı, depremzedeleri anmak için uygulanan yeni tasarımı göreceksiniz.

Apple Store deprem sonrası Türkiye'de karardı, ürünler ana sayfadan kaldırıldı!

Siyah arka planın yanı sıra Apple Store, Türkiye'deki internet sitesinde tüm pazarlama metaryellerini de kaldırdı. Şu anda ana sayfada ürünler görünmezken, sayfanın büyük çoğunluğunda siyah bir şerit karşınıza çıkacak.

APPLE CEO'SU TİM COOK​'TAN YARDIM MESAJI

Türkiye'de yaşanan deprem sonrası Apple CEO'su Tim Cook'ta destek mesajı yayınladı.

'' Türkiye, Suriye​ ve yıkıcı depremlerden etkilenen herkese düşüncelerimizi ve taziyelerimizi gönderiyoruz. Apple, yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacak.'' diyerek desteklerini iletti.

 

 

 

Kaynak: 9to5Mac
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...