Tgrt Haber

Mitsubishi Electric'ten Türkiye'deki deprem yardımına destek!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2023 10:17 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 10:31
Mitsubishi Electric'ten Türkiye'deki deprem yardımına destek!

Japonya, Türkiye'de gerçekleşen deprem sonrası acil yardım için ülkemize gelirken, yine Japon merkezli teknoloji devi Mitsubishi Electric, deprem yardımına destek vereceğini açıkladı.

Dünyayı ayaklandıran Türkiye​ depremine, dört bir yandan destek gelmeye devam ediyor. A'dan z'ye tüm ülkeler destek için seferber olurken, Japon afet uzmanları da arama kurtarma​ çalışmalarına katılarak en büyük destekçilerden biri oldu.

Manevi desteğin yanı sıra ülkelerden maddi destek de geliyor. Yine Japon merkezli ve Türkiye ile bağlantısı olan Mitsubishi Electric, yaşanan deprem​ sonrası yardımda bulunacağını açıkladı.

150 BİN DOLARLIK DESTEK

Futbolcu, dizi-film oyuncusu ve birçok teknoloji devi Türkiye'ye maddi yardımda bulundu.

Japon merkezli Mitsubishi Electric, Türkiye'nin güneyindeki depremzedeleri desteklemek için 20 milyon yen bağış yapacağını açıkladı.

150 bin dolara karşılık gelen maddi yardım, arama kurtarmanın yanı sıra depremde zarar gören kişiler için ilgili birimlere aktarılacak.

 Mitsubishi, bağışın Türkiye Cumhuriyeti'nin Japonya​ Büyükelçiliği aracılığıyla yapılacağını söyledi.

Japon devinin Türkiye'deki iştirakleri de yine depremzedeler için yardım edecek.

Son olarak Mitsubishi Electric Group,  felaketten etkilenen herkese en derin taziyelerini sunuyor ve acil şifa diliyor.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...