Tgrt Haber

Apple Vision Pro'da büyük eksiklik: İhtiyaç olan seçenek bulunmuyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 10:21 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 10:22
Apple Vision Pro'da büyük eksiklik: İhtiyaç olan seçenek bulunmuyor

3.500 dolarlık Visio Pro, satışa çıkmasından hemen sonra yüz binlerce kullanıcıya ulaştı. Ancak bu akıllı cihazın büyük bir eksiği var.

Apple Vision Pro​'yu deneyenler şaşırtıcı bir durumla karşı karşıya; Vision Pro, şifreyi sıfırlamak için bir seçenek sunmuyor. Evet, Apple Vision Pro'nun şifresini unuttuysanız, tek yapabileceğiniz Apple Store'a gitmek.

ŞİFRE SIFIRLAMA SEÇENEĞİ BULUNMUYOR

Apple Vision Pro, kurulum sırasında varsayılan olarak iki kez altı haneli şifre girmenizi istiyor. Şifrenizin uzunluğunu değiştirebilirsiniz. Parola yerine Optic ID kullanabilirsiniz ama bazı durumlarda iPhone ve diğer Apple cihazları gibi yine de şifre girmeniz gerekebilir. Vision Pro kullanıcısıysanız şifrenizi unutmamaya dikkat edin çünkü kendiniz sıfırlayamazsınız. Böyle bir sorun yaşarsanız bir Apple Mağazası'na başvurmanız lazım.

Apple Vision Pro'da büyük eksiklik: İhtiyaç olan seçenek bulunmuyor - 1. Resim

Öte yandan Vision Pro’da içerikleri silme seçeneği var ancak tuş kombinasyonunu kullanarak sıfırlama moduna girmenin bir yolu yok. Vision Pro’nun silinmesi yalnızca Ayarlar uygulaması üzerinden yapılabiliyor.

Bunun arkasındaki nedenlerden biri, Vision Pro'da veri aktarım bağlantı noktasının bulunmaması, dolayısıyla kullanıcıların cihazı bilgisayara kolayca bağlayamaması olabilir. Apple, Vision Pro için USB-C adaptörü satıyor ancak bu adaptör yalnızca geliştirme amaçlıdır. Bir başka kısıtlama da; Vision Pro'da etkinleştirme kilidi olmasına rağmen Bul özelliği yok. Apple'ın bu sınırlamaları yazılım güncellemesiyle çözmesi bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...