Tgrt Haber

Apple’ın başı dertten kurtulmuyor: iPhone 15 Pro Max’te can sıkan yeni sorun

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
16 Ekim 2023 17:19 - Güncelleme : 16 Ekim 2023 17:21
Apple’ın başı dertten kurtulmuyor: iPhone 15 Pro Max’te can sıkan yeni sorun

iPhone 15 serisinin sorunları bitmiyor. Isınma, renk soyulması ve kendi kendine kapanma probleminin ardından bu kez de piksel yanma şikayetleri geldi.

Apple​, iPhone 15’i satışa sunduğu an itibariyle başı dertten kurtulmadı. Teknoloji devinin yeni iPhone’ları renk soyulmasının yanı sıra, kendi kendine kapanma ve daha birçok sorunla gündeme gelmişti. Şimdi ise kullanıcılar piksel yanmasından şikayetçi.

İPHONE 15​ PRO MAX​, PİKSEL YANMA SORUNUYLA GÜNDEMDE

Belirsiz sayıda iPhone 15 Pro Max kullanıcısı, ana ekran uygulamalarının görüntülerinin ekranda yandığını bildirdi.

Reddit​ ve Apple'ın destek forumlarında paylaşılan yeni Piksel yanma sorunu, yukarıdaki görüntüde olduğu gibi ekranda beliriyor.  Ancak bu problem şu an yaygın olarak görülmüyor. Yani iPhone 15 ve iPhone 15 Pro için şimdilik söz konusu değil.

Apple’ın başı dertten kurtulmuyor: iPhone 15 Pro Max’te can sıkan yeni sorun

LG ise piksel yanması konusunu şöyle açıklıyor;

"TV'lerdeki yanma vakalarının çoğu, statik görüntülerin veya ekran öğelerinin kesintisiz olarak saatlerce veya günlerce ekranda görüntülenmesinden kaynaklanır - parlaklık genellikle en yüksek seviyelerdedir.  Sonuç olarak, yeterince uzun sürmesi halinde hemen hemen tüm ekranlarda ekran yanması meydana gelebilir." 

Görünüşe göre uzun süre ekranı açık kalan iPhone 15 Pro Max’te bu sorundan muzdarip olmuş gibi. Konuya ilişkin şu anda bir açıklama gelmedi, ancak bu tür durumlarda cihazın garanti kapsamına girme ihtimali oldukça yüksek.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...