Tgrt Haber

Benzersiz kamerasıyla dikkat çeken Huawei P70 sızdırıldı: Ekran özellikleri de belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Digital Chat Station
21 Ocak 2024 08:46 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 08:52
Benzersiz kamerasıyla dikkat çeken Huawei P70 sızdırıldı: Ekran özellikleri de belli oldu

Huawei'nin bir sonraki amiral gemisi modeli olacak Huawei P70, Mart ayında yapılması beklenen lansman öncesi birçok detayı ile sızdırıldı.

Çin'in ve bir dönem Avrupa'nın bir numaralı akıllı telefon markası yolunda ilerleyen Huawei, ABD ambargolarına rağmen pes etmiyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de lansman düzenleyen ve ülkemizdeki gidişatı paylaşan firma, şu an için her şeyin yolunda gittiğini ifade etti. Bununla birlikte şirketin bir sonraki amiral gemisi telefonu için de geri sayım başladı.

Son olarak P60 ve Mate 60 serisiyle karşımıza çıkan Huawei, şu an için tüm odağını bir sonraki iddialı modeline çevirmiş durumda. Mart ayında tanıtılması beklenen ve başlangıçta Çin pazarıyla sınırlandırılacağı söylenen Huawei P70, tasarımının yanı sıra bazı teknik özellikleriyle sızdırıldı. Peki hangi özelliklerle gelecek?

HUAWEİ P70 İÇİN PERDE ARALANDI

Mart ayı civarında piyasaya sürülmesi beklenen Huawei P70 serisi, Kirin çipleriyle donatılacak ve 5G ağlarını destekleyecek. (Global pazarda 5G kullanılamıyor)

Merak edilen bir diğer konu ise Huawei P70’in teknik özellikleri. Çin’in güvenilir kaynaklarından Digital Chat Station, Huawei P70 modelinin teknik özelliklerini paylaştı.

Mevcut Huawei Mate 60 serisine benzer bir tasarımla geleceği söylenen Huawei P70, 6,7 inç ultra dar kenarlı kavisli bir ekran ile donatılacak.

Benzersiz kamerasıyla dikkat çeken Huawei P70 sızdırıldı: Ekran özellikleri de belli oldu

Öte yandan pil ömrü açısından ise Huawei, amiral gemisi modeli P70’te 5.000 mAh kapasiteli pile yer verecek. Ayrıca telefonda stereo hoparlörün yer alacağını da belirtmekte fayda var.

Öte yandan P70’in arka kamerası, Deco sistemini kullanan ve benzersiz bir tasarıma sahip olacak. Üçgen şeklindeki kamera modülünün içerisinde 3 adet sensör bulunacak. Söylentiler göre bu sensörlerin tamamı 50 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Kaynak: Digital Chat Station
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...