Tgrt Haber

Bu kez kamuflaj yok: Xiaomi SU7 karlı yolda boy gösterdi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2024 15:24 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 15:27
Bu kez kamuflaj yok: Xiaomi SU7 karlı yolda boy gösterdi

Xiaomi'nin ilk elektrikli otomobili SU7, tanıtımından kısa süre sonra bu kez de karlı yolda boy gösterdi. O anlar Xiaomi CEO'su tarafından paylaşıldı.

Xiaomi​, geçtiğimiz haftalarda ilk elektrikli otomobili SU7​'yi tanıttı. Günümüzde çoğu lüks arabaya kıyasla şık tasarımıyla dikkat çeken bu otomobil, doğuştan elektrikli ve iddialı özelliklere sahip.

Çinli firma her geçen gün elektrikli otomobili Xiaomi SU7'yi gösteren ihtişamlı görüntüler paylaşıyor. Şimdi ise şirketin CEO'su Lei Jun​, SU7'yi kamuflajsız ve karlı yolda görüntüledi.

XİAOMİ SU7, KARLI HAVADA POZ VERDİ

SU7'nin karlı yolda boy gösterdiği görüntüleri, Xiaomi CEO'su Lei Jun tarafından paylaşıldı.

Görüntüler, Çin​'in Heihe şehrinde çekildi. Kış testlerinden geçen SU7, göz alıcı tasarımıyla bir kez daha kendini gösterdi. 

Otomobilin kamuflajsız paylaşılan bu görüntülerinde, zeytin yeşili ve defne mavisi renk şeması gösterildi. 

Bu kez kamuflaj yok: Xiaomi SU7 karlı yolda boy gösterdi

Sportif olarak tasarlanan bu araç, performans tarafında da son derece iddialı. Buz ve karlı yollarda bile ne kadar dengede durabildiği paylaşılan görüntülerle sergilendi.

Bu kez kamuflaj yok: Xiaomi SU7 karlı yolda boy gösterdi

Xiaomi SU7, 4997 mm uzunluğa, 3000 mm dingil mesafesine, 1440 m yüksekliğe ve 101kWh pil kapasitesine ve 800 km CLTC menziline sahip bir Xiaomi CATL pil hücresi ile C sınıfı yüksek performansıyla ön plana çıkıyor.

Bunun yanında otomobil, eko-teknoloji bir otomobil olarak konumlandırıldı. Ayrıca 800V süper hızlı şarjı destekliyor ve 5 dakikada 220 km menzile ulaşıyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...