Tgrt Haber

Call of Duty: Modern Warfare 3, cep yakacak fiyat ile ön siparişe açıldı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Activision
18 Ağustos 2023 10:32 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 10:33
Call of Duty: Modern Warfare 3, cep yakacak fiyat ile ön siparişe açıldı

Activision Blizzard'ın merakla beklenen yeni oyunu Call of Duty Modern Warfare 3 için ön sipariş süreci başladı. Modern Warfare 3 Türkiye fiyatı da belli oldu.

Geçtiğimiz hafta duyurulan Call of Duty: Modern Warfare 3Steam​ üzerinden ön siparişe açıldı. Geçen sene çıkan Modern Warfare 2'nin devamı niteliğinde olacak yapım, klasik Modern Warfare serisi oyunlarında alışık olduğumuz karakterleri de yeniden karşımıza çıkaracak.

Modern Warfare 3'ün Türkiye​ ön sipariş fiyatı Steam platformunda 1.999,99 TL olarak açıklandı. Daha fazla özelliğe ev sahipliği yapan MW3 Kasa Sürümü için ön sipariş vermek istediğinizde ise ödemeniz gereken fiyat 2.799,99 TL olarak listelendi.

Kasa Sürümünün farkı, standart sürümde bulunmayan avantajlar, bonuslar, operatör paketleri gibi ayrıcalıkları barındırıyor. Call of Duty: WWII ve Vanguard oyunlarında da imzası bulunan Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Modern Warfare 3, 10 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series S/X ve PC için çıkış yapacak.

MODERN WARFARE 3 FRAGMANI YAYINLANDI

Activision merakla beklenen oyuna dair yeni bir fragmanı YouTube kanalı üzerinden paylaştı. Oyunun grafiklerini ve oynanış mekanizmasını gözler önüne seren videoda Soap, Ghost, Captain Price, Gaz ve Makarov gibi klasik Modern Warfare sürümlerinden alışık olunan karakterlere de yer veriliyor.

Webtekno'ya göre oyunda “Zombi” modu da göreceğiz. Bu, Modern Warfare serisinde bir ilk olacak. Gelen bilgilere göre 2009 yılında çıkan orijinal Modern Warfare 2’nin klasik haritaları da MW3’ün çoklu oyuncu modunda yer alacak.

ERKEN ERİŞİM YAKINDA BAŞLIYOR

Öte yandan Call of Duty: Modern Warfare 3'e çıkış tarihinden önce erişmek de mümkün olacak. Ön sipariş verenler için 2 Kasım'da erken erişim sürecinin başlayacağı, çok oyunculu mod için beta sürümünün PlayStation için 6-10 Ekim'de, diğer platformlarda da 12-16 Ekim tarihlerinde kullanıma açılacağı söyleniyor.

Kaynak: Activision

Derleyen: TGRT Haber / Ömer Faruk Doğan

Kaynak: Activision
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...