Tgrt Haber

CS: GO'ya bir zam daha: Fiyatı katlanarak artmaya devam ediyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
17 Ağustos 2023 10:38 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 10:47
CS: GO'ya bir zam daha: Fiyatı katlanarak artmaya devam ediyor

Valve'nin yıllara meydan okuyan CS:GO oyunu için fiyatlar artmaya devam ediyor. Son olarak oyuna %43'lük bir zam yapılırken, fiyatlar daha da erişilemez hale geldi.

Valve​'nin yıllara meydan okuyan oyunu CS:GO​, son olarak güncellenen versiyonu CS:GO 2 ile karşımıza çıktı. Geniş kullanıcı kitlesi bulunan oyun​ her geçen gün popülerliğini artırırıken, ne yazık ki gelen zamlar oyunun tadını biraz kaçırmış olabilir.

Ülkemizde artan vergilerin yanı sıra enflasyon nedeniyle yapılan zamlar nedeniyle, dijital yayınların yanı sıra oyunlar ve abonelik ücretlerine de üst üste zamlar geldi. Bundan en etkilenen oyunlardan biri de CS:GO oldu. Henüz CS:GO 2 için testler devam ederken, oyunun ilk serisi olan CS:GO'da fiyat artışına gidildi.

CS:GO'YA %43'LÜK ZAM

Shiftdelete'in haberine göre CS:GO için son gelen zamla oyuncuları bir hayli üzdü. Oyunun Prime Status Upgrade, yani seçkin hesap fiyatı yüzde 43 oranında arttı ve 394,95 TL‘ye kadar çıktı. Steam ile ilgili paylaştığı verilerle bilinen SteamDB’ye göre yapımın değişiklik öncesi son fiyatı 274,95 TL olarak kaydedildi.

Öte yandan CS:GO Prime Status oyunculara özel olarak sunulan bir hizmet konumunda. Bunu satın alan oyuncular, sadece kendileri gibi Prime abonesi olan diğer kullanıcılarla eşleştirilirken, daha iyi ve rekabetçi bir oyun deneyimi yaşayabiliyorlar. Bu noktada Prime üyeliği olmayan oyuncularla maç yapma olasılığının daha düşük olduğunu da belirtmekte fayda var.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...