Tgrt Haber

Call of Duty: Modern Warfare 3 duyuruldu! İşte çıkış tarihi

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: The Verge
08 Ağustos 2023 10:33 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 10:34
Call of Duty: Modern Warfare 3 duyuruldu! İşte çıkış tarihi

Activision, Call of Duty: Modern Warfare 3 için beklenen haberi verdi. Vladimir Makarov ve Captain Price karakterlerini bir arada göreceğimi MW3, 10 Kasım'da çıkış yapacak.

Call of Duty: Modern Warfare 3​ için beklenen duyuru geldi. Oyun dünyasının devlerinden biri olan Activision Blizzard​, Modern Warfare 3 (2023) çıkış tarihini, YouTube kanalından paylaştığı bir videoyla açıkladı.

Bugüne kadar ortaya çıkan bazı sızıntılarda yeni oyunun sadece "Modern Warfare 2023" olarak adlandırılabileceği iddia ediliyordu. Ancak Activision'un yayınladığı duyuruyla birlikte Callof Duty: Modern Warfare 3 adıyla çıkacağı resmen doğrulandı.

CALL OF DUTY​ MODERN WARFARE 3 ÇIKIŞ TARİHİ

The Verge'nin haberine göre, Call of Duty: Modern Warfare 3 10 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series S/X ve PC için çıkacak. Önceki konsolları destekleyip desteklemeyeceği konusunda resmi açıklama yapılmadı.

MW3, Activision'un bir yan kuruluşu olan Sledgehammer Games tarafından geliştirildi. Call of Duty: WWII ve Vanguard oyunlarında da imzası bulunan stüdyu ilk kez bir Modern Warfare serisini geliştiriyor.

ShiftDelete.Net'te yer alan bilgiye göre, Modern Warfare 3 erken erişimi ön sipariş verenler için 2 Kasım'da başlayacak. Çok oyunculu mod için betanın ise PlayStation için 6-10 Ekim; tüm platformlarda 12-16 Ekim tarihleri arasında olacağı söyleniyor.

DETAYLAR WARZONE ETKİNLİĞİNDE

Activision'un daha önce bazı oyunlarını Warzone etkinliklerinde duyurduğuna şahit olmuştuk. Şirket bu yöntemi tekrar tercih ederek, 17 Ağustos'ta gerçekleştireceği Warzone özel etkinliğinde Call of Duty: Modern Warfare 3 ile ilgili tüm detayları açıklaması bekleniyor.

MW3 ile birlikte eski oyunlardan aşina olduğumuz ve İmran Zakhaev'in sağ kolu olan, Vladimir Makarov tekrar karşımıza çıkacak. Elbette Modern Warfare serisinin olmazsa olmazı Captain Price da yeni oyunda varlığını sürdürecek.

Yeni oyunun logosu, geçtiğimiz günlerde bir enerji içeceğinin reklam kampanyalarına yansımıştı. Captain Price'ın öne çıktığı görüntüde Makarov'a da yer verilmişti.

Kaynak: The Verge

Derleme: TGRT Haber / Ömer Faruk Doğan

Kaynak: The Verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...