Tgrt Haber

Counter Strike 2 yayınlandı! CS 2 nasıl yüklenir? CS 2 sistem gereksinimleri neler?

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Valve, TGRT Haber
28 Eylül 2023 10:41 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 10:42
Counter Strike 2 yayınlandı! CS 2 nasıl yüklenir? CS 2 sistem gereksinimleri neler?

Counter Strike 2, ücretsiz bir şekilde Steam üzerinden erişime açıldı. Mart ayından beri beta test sürecinde bulunuyordu. Valve, CS:GO'nun sunucularını kapatarak, CS 2 oyununu yayınladı. Peki Counter Strike 2 nasıl yüklenir? CS 2 sistem gereksinimleri neler? İşte detaylar...

Valve​, Counter Strike 2 (CS 2) oyununu resmen yayınladı. Counter-Strike: Global Offensive'ye (CS:GO) güncelleme olarak gelen Counter Strike 2, aylardır devam eden beta test sürecinin ardından final sürümüyle hayranları karşısına çıktı.

COUNTER STRİKE 2 ÇIKTI

Dün, Counter Strike'ın sosyal medya hesabından "Counter-Strike 2'nin başlangıcını şekillendirmeye yardımcı oldukları için Counter-Strike topluluğuna teşekkür ederiz." denilerek, oyunun beta sürümüne katılan oyuncu topluluğuna teşekkür mesajı iletildi.

Geçtiğimiz hafta X'teki sosyal medya hesabından "Çarşamba günü ne yapıyorsunuz?" paylaşımıyla, 27 Eylül Çarşamba gününde önemli bir gelişme duyurulacağına işaret edilmişti. Ve beklenen an geldi. Counter Strike 2 ücretsiz olarak, oyun indirme platformu Steam​ üzerinden erişime açıldı.

Counter Strike 2 yayınlandı! CS 2 nasıl yüklenir? CS 2 sistem gereksinimleri neler?

CS:GO NE OLACAK? KAPANDI MI?

Counter Strike 2'nin yayınlanmasıyla birlikte CS:GO da tarihin tozlu sayfalarına karıştı. Valve, 2012 yılında piyasaya sürdüğü popüler FPS oyununun sunucularını dün itibarıyla kapattı. Pek çok oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden CS:GO'ya veda notu içeren mesajlar paylaşarak üzüntülerini dile getirdi.

CS 2 NASIL İNDİRİLİR? CS 2 ÜCRETSİZ Mİ?

Counter Strike 2, CS:GO'nun yerine geçtiği için, bilgisayarında CS:GO yüklü olanlar güncelleme yoluyla oyuna erişebilecekler. Bilgisayar oyunu indirme platformu Steam üzerindeki CS:GO kaldırıldı. Artık oyuncular, "Counter Strike" araması yaptıklarında direkt olarak CS 2 oyununa erişebilecekler.

Counter Strike 2 yayınlandı! CS 2 nasıl yüklenir? CS 2 sistem gereksinimleri neler?

Oyun hem Mac hem de Windows platformlarında destekleniyor. Counter Strike 2 Steam sayfasındaki "Oyunu Oyna" butonuna tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz. Ardından evinizdeki internet bağlantısının hızına göre bir veya birkaç saat içerisinde yükleme işlemi tamamlanacaktır.

CS 2 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Counter Strike 2 sistem gereksinimleri, CS:GO'dan pek farklı değil. Minimum Windows 10 işletim sistemi gerektiriyor. Ve en az 8 GB RAM ile 85 GB depolama alanı zorunlu kılınıyor.

  • İşletim sistemi: Windows 10
  • İşlemci: 4 fiziksel işlemci iş parçacığı - Intel® Core™ i5 750 veya üstü
  • RAM: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Ekran kartı en az 1 GB veya daha fazla belleğe sahip olmalıdır ve Shader Model 5.0 desteklemenin yanı sıra DirectX 11 uyumlu olmalıdır
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 85 GB kullanılabilir alan

Kaynak: Valve, TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...