Tgrt Haber

Donald Trump, X/Twitter’a geri döndü: Sabıka fotoğrafını paylaştı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
25 Ağustos 2023 10:32 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 10:36
Donald Trump,  X/Twitter’a geri döndü: Sabıka fotoğrafını paylaştı!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, tutuklanmasından kısa bir süre sonra X/Twitter’a geri döndü. Trump’ın uzun süre yaptığı ilk paylaşım ise sabıka fotoğrafı oldu.

Elon Musk, sosyal medya şirketi Twitter’ı satın aldıktan sonra pek çok ünlü ismin engelini kaldırdı. Eski ABD Başkanı Donald Trump’ta onlardan biriydi.

X/Twitter’dan yasağı kaldırılan Trump, uzun bir aranın ardından sosyal medya uygulamasından ilk paylaşımını yaptı. Söz konusu paylaşım ise Trump’ın sabıka fotoğrafı.

TRUMP, X/TWİTTER’DA SABIKA FOTORĞAFINI PAYLAŞTI

Eski Başkan Donald Trump​, şiddeti kışkırtma gerekçesiyle Twitter​'dan kalıcı olarak yasaklandıktan sonra, sosyal medya platformu X (daha önce Twitter olarak bilinirdi) üzerindeki hesabına geri döndü.

Trump, Fulton County hapishanesindeki gözaltı sürecinde çekilen tutuklama fotoğrafını paylaşarak X'e dönüş yaptı.

Donald Trump,  X/Twitter’a geri döndü: Sabıka fotoğrafını paylaştı!

Gönderide bağışlar için çağrıda bulunan Trump, kendi sosyal medya platformu Truth Social üzerinden de aynı paylaşımı yaptı.

Sabıka fotoğrafının altına “SEÇİMLERE MÜDAHALE!, ASLA PES ETME!” yazan eski Başkan, tweetinde X’teki 86 milyondan fazla takipçisini WinRed bağış toplama sayfasına yönlendirdi. Bağış toplama etkinliğinde, “Bugün Georgia’nın Fulton İlçesindeki şiddet olaylarıyla meşhur hapishanede, hiçbir suç işlememiş olmama rağmen tutuklandım.” sözleri yer alıyordu.

 

Kaynak: The Verge

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...