Tgrt Haber

Elon Musk duymasın: X CEO'su Linda Yaccarino'nun telefonunda 'X' yok!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5Google
29 Eylül 2023 11:30 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 11:33
Elon Musk duymasın: X CEO'su Linda Yaccarino'nun telefonunda 'X' yok!

Elon Musk'ın sosyal medya şirketi X için getirdiği yeni CEO'su Linda Yaccarino'nun, favori uygulamalarının arasında X'in yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Elon Musk​'ın sosyal medya şirketi X için yaptığı değişikleri bilmeyen yoktur. Eski adıyla Twitter​ olan şirketin başına geçen ünlü milyarder, şirketin CEO​'su başta olmak üzere yüzlerce çalışanı işten çıkararak tepki toplamıştı. 

Aylarca kendi başına Twitter'ın CEO'luğunu yapan Musk, geçtiğimiz aylarda Linda Yaccarino​'yu X'in yeni CEO'su olarak işe aldı. NBCUniversal'ın eski yöneticisi ve X'in yeni CEO'su Linda, kısa süre önce bir konferansa katıldı. Ancak Linda'nın telefonunda dikkatlerden kaçmayan bir eksiklik göze çarptı.

LİNDA'NIN TELEFONUNDA 'X' UYGULAMASI YER ALMIYOR

Vox Media'nın Code 2023 konferansında bir söyleşiye katılan X CEO'su Linda Yaccarino, kullandığı iPhone'u izleyicilere gösterdiği sırada telefonun ana ekranında X'in yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

CEO'su olduğu X'in iPhone ana ekranında yer almaması kısa sürede yabancı medyada gündem oldu. Öyle ki iPhone'ların ana ekranının ilk sayfasında genellikle en sık kullanılan uygulamalar yer alır. Ancak Linda'nın ana ekranının ilk sayfasında X yer almıyordu. Bu da X uygulamasının, şirketin CEO'sunun favori uygulamaları arasında olmadığını gösteriyor. 

Canlı yayında paylaşılan görüntüye göre X'in CEO'sunun öncelik verdiği uygulamalar arasında; Facebook, Instagram, Takvim, Kamera, Cüzdan, Mesajlar, FaceTime gibi uygulamalar sabit. İşin daha ilginç kısmı rakip şirket Meta'nın uygulamaları bile ana ekranda favori uygulamalar arasında bulunuyordu.

Elbette bu, Linda'nın X kullanmadığı anlamına gelmiyor; uygulama listesinin ikinci sırada olması da mümkün. Yine de çalıştığı bir şirketin sosyal medya uygulamasını ilk sıraya yerleştirmemesi kafalarda soru işareti bırakmıyor değil.

Kaynak: 9to5Google

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...