Tgrt Haber

Elon Musk, X (Twitter) Blue aboneleri için faydalı bir özelliği daha kullanıma sundu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: ithome
04 Ağustos 2023 12:27 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 12:33
Elon Musk, X (Twitter) Blue aboneleri için faydalı bir özelliği daha kullanıma sundu

X (Twitter) Blue aboneleri için yeni özelliklerin ardı arkası kesilmiyor. Elon Musk son olarak faydalı bir yeniliğin daha kullanıma sunulduğunu duyurdu.

X, yani eski adıyla Twitter olan mikroblog platformu, ücretli kullanıcılarına yeni özellikler sunarak aldığı paranın karşılığını veriyor.

Elon Musk’ın yenileyerek piyasaya sürdüğü Twitter Blue​ aboneliği, dünyanın her yerinde kullanıcılar tarafından satın alınıp kullanılabilir. Mavi onay rozetinin yanı sıra Blue kullanıcıları, mevcut kullanıcıların erişemediği pek çok ayrıcalığa da erişebilir.

X (TWİTTER) BLUE KULLANICILARI DOĞRUDAN VİDEO İNDİREBİLİR

Elon Musk​, yakın zamanda paylaştığı bir gönderide, içerik üreticisinden izin alınılması durumunda Blue kullanıcılarının videoları doğrudan indirilebileceğini duyurdu.

İçerik üreticileri tarafından oluşturulan özel videoları indirmek için, abone olunan kişinin ilgili ayarı yaparak kullanıcıların indirmesine izin vermesi gerekiyor. Ancak bu ayarın tüm videolar için mi, yoksa sadece belirli videolar için mi olduğu henüz netleşmiş sayılmaz.

PEKİ VİDEO NASIL İNDİRİLİR

Musk, kullanıcıların videoyu nasıl indireceğini de paylaştı. Buna göre indirme yapmak için internet sitesi üzerinden açtığınız videonun tam ekran modunda olması gerekiyor. Sonrasında sağ üstte bulunan “…” üç nokta simgesine tıklayıp video indirilebiliyor. Milyarder iş insanı, yakında mobilde indirmeyi kolaylaştıracağını ve sadece içeriğe basılı tutmayla işlevin gerçekleştirilebileceğini söylüyor.

https://twitter.com/elonmusk/status/1686941773824757761

Son olarak bu ayrıcalıktan sadece X Blue aboneleri faydalanabiliyor. Normal kullanıcıların ne yazık ki video indirmesine izin verilmiyor.

Kaynak: ithome
Haber: Okan Güleş / TGRT Haber

 

Kaynak: ithome

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...