Tgrt Haber

Elon Musk X (Twitter) için yeni özellikleri duyurdu: Görüntülü ve sesli arama geliyor

31 Ağustos 2023 11:14 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 11:19
Elon Musk X (Twitter) için yeni özellikleri duyurdu: Görüntülü ve sesli arama geliyor

Sosyal medya platformu X (Twitter)’ın sahibi Elon Musk, uygulamaya gelecek yeni özellikler kendi hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Sürekli güncellenen ve yeni özelliklere kavuşan X (Twitter), Musk’ın duyurusuna göre yakında çok faydalı iki yeni özellik alacak.

Daha önce gündeme gelen sesli ve görüntülü arama özelliği, Elon Musk’ın X hesabı üzerinden doğrulandı. Ünlü milyarder, X üzerinden paylaştığı gönderide görüntülü ve sesli aramaların detaylarını açıkladı.

X İÇİN GÖRÜNTÜLÜ VE SESLİ ARAMALAR YOLDA

Musk’ın paylaşımına göre platformdaki görüntülü ve sesli aramalar direkt olarak iOS​, Android, Mac ile PC‘de çalışacak ve bunun için herhangi bir telefon numarasına gerek olmayacak.

https://twitter.com/elonmusk/status/1697145283472244974?s=20

Öte yandan X’i her şeyin yapılabildiği bir platform haline getirmek için çalışmalara devam iş insanı, görüntülü ve sesli aramaların herkese ne zaman açılacağı konusunda ise net bir tarih vermedi. Ancak gelişmelerin şu anda yapıldığı göz önüne alınırsa, kullanıma sunulması da çok uzun zaman almayacaktır.

X İÇİN İŞ BULMA ÖZELLİĞİ DE YOLDA

X'in, yakında Linkendin'e rakip bir özellik ekleyeceği ortaya çıktı. Blue aboneleri, iş ilanları X üzerinden iş ilanları verebilecek ve bu sayede platform üzerinden de yeni bir sayfa açılmış olacak.

Kaynak: X
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...