Tgrt Haber

Elon Musk’ın kafası karışık: Kullanımdan kaldırılan TweetDeck yeniden erişime açıldı! Hem de ücretsiz

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
09 Temmuz 2023 10:24 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 10:28
Elon Musk’ın kafası karışık: Kullanımdan kaldırılan TweetDeck yeniden erişime açıldı! Hem de ücretsiz

Geçtiğimiz günlerde Twitter, TweetDeck için eski sürümü kullanımdan kaldırıp yeni versiyona geçiş yapılacağını açıkladı. Uygulamanın kaldırılan eski versiyonuna şimdi yeniden geri dönüş yapılabiliyor.

Elon Musk’ın Twitter​ bilmecesi bitmek bilmiyor. Henüz birkaç gün önce TweetDeck’in eski versiyonu için yolun sonu gelirken, kullanıcıların bu uygulama yerine yeni versiyona yönelmeleri söylendi.

Sadece birkaç gün aradan sonra TweetDeck eski sürüm yeniden kullanılmaya başlandı. Bazı kullanıcılar yeni sürümde ‘eskiye dön’ seçeneğini görmeye başladı.

TWEETDECK’İN ESKİ VERSİYONU YENİDEN GELDİ

The Verge’ün haberine göre TweetDeck için bu değişiklik sessiz sedasız yapıldı.

Kullanıcılara göre TweetDeck’in eski sürümü, daha önce kaldırılan üçüncü taraf Twitter istemcilerini kullanmayı mümkün kılan API erişimiyle tekrar geri döndü.

https://twitter.com/mpoppel/status/1677517605031084032

Bilmeyenler için Elon Musk​, Twitter kullanıcılarının eski TweetDeck’i kullanımdan kaldırdığını, bunun yerine ücretli ve yeni versiyonu devreye aldıklarını açıkladı. Ancak şimdi eski sürümün tekrar açılması kafalarda soru işareti oluşturdu. Şirketten konuya ilişkin resmi açıklama bekleniyor.

Kaynak: The Verge
Derleme: TGRT Haber / Okan Güleş

Kaynak: The Verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...