Tgrt Haber

Epic Games’te dev indirimler: Oyunların fiyatı yarı yarıya düştü…

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
22 Kasım 2023 10:08 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 10:12
Epic Games’te dev indirimler: Oyunların fiyatı yarı yarıya düştü…

Epic Games Store için ‘Muhteşem Cuma’ adı altında oyunlarda dev indirimler başladı. Bazı oyunların fiyatı yarı yarıya inmiş durumda. İşte güncel fiyatlar…

Her yıl oyun platformları için dönem dönem büyük indirimler yapılıyor. Gerek Steam, gerek Microsoft gerekse Epic Games oyunseverlerin karşısına büyük indirimlerle çıkıyor.

Bu yıl da ‘Muhteşem Cuma’ olarak nitelendirilen özel gün için Epic Games Store’da indirim​ kampanyası başlatıldı. Birçok oyunda yapılan büyük indirim oyunseverlerin yüzünü de güldürdü.

EPİC GAMES STORE’DA PEK ÇOK OYUN İÇİN BÜYÜK İNDİRİM YAPILDI

Şu anda Epic Games Store​ internet sitesine girdiğiniz Muhteşem Cuma 2023 adı altında indirimin başladığını göreceksiniz. 

Epic Games’te dev indirimler: Oyunların fiyatı yarı yarıya düştü…

Kampanya için Epic şunları belirtiyor: “Mağazada Muhteşem Cuma etkinliği başladı! Epic Kuponları ile tek veya toplam fiyatı 199,99 TL veya üzeri olan tüm geçerli satın alımlarda ödeme aşamasında %33 indirimden faydalan. Teklif 28 Kasım 2023 TSİ 19.00’da sona erer. Sınırlamalar geçerlidir, koşullara göz at. Muhteşem Cuma Etkinliğimiz boyunca tek veya toplam fiyatı 199,99 TL veya üzeri olan tüm geçerli satın alımlarda ödeme aşamasında %33 indirimden faydalan.” Oyun indirimlerine direkt olarak buradan göz atabilirsiniz. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...