Tgrt Haber

Epic Games Store'da kaçırılmayacak fırsat: 1045 TL'lik oyun bedava oldu, elinizi çabuk tutun

Editör: Okan Güleş / Kaynak: epic games
14 Aralık 2023 10:38 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 10:39
Epic Games Store'da kaçırılmayacak fırsat: 1045 TL'lik oyun bedava oldu, elinizi çabuk tutun

Yılbaşı indirimleriyle beğenileri kazanan Epic Games, bu haftanın ücretsiz oyununu da açıkladı. 1045 TL değerindeki oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Epic Games Store​, her hafta birbrinden iddialı ücretsiz oyunlarıyla abonelerinin yüzünü güldürüyor. Zaman zaman değeri 1000 lirayı aşan oyunları da bedava veren şirket, bu hafta da toplam fiyatı 1045 TL olan bir başka oyunu daha ücretsiz yaptı.

Şu an itibariyle Epic Games Store üzerinden Destiny 2: Legacy Collection'a ücretsiz sahip olabilirsiniz. Steam'da 1045 TL olan oyunun Epic Games Store'da fiyatı ise 745 TL. 

DESTİNY 2: LEGACY COLLECTİON BU HAFTA ÜCRETSİZ

Bu hafta Destiny 2'yi ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bilmeyenler için Epic Games, her yıl Aralık ayında gizemli oyunlarıyla karşımıza çıkar. 

Bu nedenle 20 Aralık tarihine kadar bu haftanın ücretsiz oyununa indirilebilir, daha sonra da diğer oyun için geri sayıma geçebilirsiniz. Muhtemelen yine çok değerli bir oyun daha Epic Games abonelerine ücretsiz verilecektir.

Epic Games Store'da kaçırılmayacak fırsat: 1045 TL'lik oyun bedava oldu, elinizi çabuk tutun

Destiny 2: Legacy Koleksiyonu, Bungie'nin yağmacı-atıcı/MMO karışımını henüz oynamamış hayranlar için harika bir başlangıç ​​noktasıdır. 

Kullanıcılara Shadowkeep, Beyond Light ve Witch Queen genişletmelerinin yanı sıra temel oyun içeriğine erişim sağlamakta . Witch Queen genişletmesi genellikle en iyi Destiny 2 genişletmelerinden biri olarak kabul ediliyor, bu nedenle tüm bunları ücretsiz almak kesinlikle oyuncular için büyük bir şans denebilir.

Kaynak: epic games
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...