Tgrt Haber

Eski Twitter kurucusu geliştirdi: Bluesky, logo değişikliği dahil olmak üzere önemli güncelleme aldı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Mashdigi
24 Aralık 2023 13:25 - Güncelleme : 24 Aralık 2023 13:27
Eski Twitter kurucusu geliştirdi: Bluesky, logo değişikliği dahil olmak üzere önemli güncelleme aldı

Eski Twitter kurucularının merkezi olmayan sosyal medya platformu Bluesky, logo değişikliği dahil olmak üzere önemli bir güncelleme aldı.

Twitter'ın eski kurucuları tarafından geliştirilen Bluesky​, piyasaya çıkışından birkaç ay sonra önemli bir güncelleme aldı.

Jack Dorsey​ tarafından geliştirilen uygulama, , tüm gönderilerini herkese açık hale getirdklerini ve kullanıcıların hesaplarına giriş yapıp yapmadıklarına bakılmaksızın bunları görüntülemelerine olanak tanııdklarını duyurdu.

BLUESKY LOGOSU DEĞİŞTİ

Şu anda Bluesky henüz kayıt için başvurmak üzere halka tam olarak açık değil; başvurular sadece davetiye yoluyla kabul ediliyor. Şu ana kadar 2,6 milyon kullanıcısı bulunan uygulama kısa süre önce önemli bir güncelleme aldı. Bu güncelleme ile uygulamanın logosu da değiştirildi.

Yeni logo, şirketin açıklığını simgeleyen mavi bir kelebek simgesiyle yeniden tasarlandı. Öte yandan diğer sosyal medya​ uygulamalarında olduğu gibi Bluesky da, ana sayfa ve arama gibi temel işlevlere sahip. Ayrıca X'te olduğu gibi benzer içerik zaman çizelgesi var ve trend olan konular uygulama içerisinde yer alıyor.

Kaynak: Mashdigi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...