Tgrt Haber

Galaxy S23 FE geliyor: Üst düzey Samsung telefon almayanlara en iyi alternatif!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
02 Temmuz 2023 12:28 - Güncelleme : 02 Temmuz 2023 12:32
Galaxy S23 FE geliyor: Üst düzey Samsung telefon almayanlara en iyi alternatif!

Samsung’un bütçe dostu fiyata amiral gemisi özellikler sunan telefonu yolda. Galaxy S23 FE için geri sayım başalarken, resmiyet kazanması için kritik bir viraj daha dönüldü.

Günümüz şartlarında akıllı telefonlara erişim artık eskisinden daha zor hale geldi. Artan döviz kuru, elektronik aletlerdeki çip sorunu ve daha birçok etken fiyatların artmasına neden oldu.

Bu nedenle kullanıcılar çözümü düşük bütçeye en iyi özellikler sunan telefonlarda aramaya başladı. Eğer Samsung’un amiral gemisi telefonlarına sahip olmak istiyor ve paranız buna yetmiyorsa yakında iyi bir alternatif olacak. Zira Galaxy S23 FE​ yolda ve tanıtılmaya çok yakın.

S23 FE İÇİN ÖZELLİKLER NETLEŞİYOR

Shiftdelet’in haberine göre Galaxy S23 FE modeli SM-S7110 model numarasıyla 3C veri tabanındaki yerini aldı.

Buna göre akıllı telefon​ 25W hızlarında şarj olan 4.500 mAh’lik bir pille kullanıcıların karşısına çıkacak. Modelde 6.4 inç FHD+ 120 Hz çözünürlük sunan Dynamic AMOLED 2X bir panel yer alacak.

Galaxy S23 FE geliyor: Üst düzey Samsung telefon almayanlara en iyi alternatif!

İşlemci koltuğunda ise Exynos 2200 oturacak.  Bunun dışında OIS destekli 50 Megapiksel ana, 12 Megapiksel ultra geniş açı ve bir telefoto sensörle gelecek. Şu an için selfie kamerasıyla ilgili ayrıntılar paylaşılmadı.

Öte yandan S23 FE’de, 6/8 GB RAM ve 128/256 GB depolama kullanılacak. Pil tarafında 25W kablolu, 15W kablosuz şarj olabilen 4.500 mAh’lik bir batarya kullanıcılara sunulacak. Son olarak kutudan çıkar çıkmaz One UI 6.0 sürümünü çalıştıracak. Fiyat​ konusundaysa 600 dolarlık bir etiket üzerinde duruluyor.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...